PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 Kisah seorang janda....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
chilock69
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 19
Join date : 2009-04-03
Location : beserah

PostSubject: Kisah seorang janda....   Tue Jun 23, 2009 5:11 am

Tersebut kisah sorang janda yang dah 2 kali bersuami. bercerai dengan
suami yang pertama sebab suaminya tu yang suka memukul dan mendera. sementara suami ke-2 pulak walau pada mulanya bahagia tapi akhirnya suami tu menceraikan dia dan kahwin dengan pompuan lain. jadi selepas beberapa tahun, janda ni yang masih cantik mengambil keputusan untuk berkahwin buat kali yang ketiga. dia lantas mengiklankan diri untuk mencari jodoh ketiganya. si janda tu meletakkan 3 syarat:

1. lelaki tu mesti berjanji tak akan memukul atau mendera
2. lelaki tu tak akan lari meninggalkan dia
3.. hebat di ranjang

so, selang beberapa hari, dtg sorang mengetuk pintu dengan kuat. lalu si janda tu pun bukak pintu. alangkah terkejutnya dia bila yang datang tu tak berkaki dan bertangan. "saya datang untuk cuba nasib jadi isteri awak" kata si lelaki kudung tu.

Lalu si janda tu meminta si lelaki tu untuk menjelaskan kalau dia dapat memenuhi 3 syarat seperti dalam iklan.

Lalu laki tu berhujah: "syarat yg pertama, dah tentu saya dapat penuhi disebabkan saya tidak ada tangan untuk memukul awak"


"Syarat yang kedua, mana mungkin saya akan tinggalkan awak disebabkan saya tidak ada kaki untuk berlari"

"Jadi syarat yang ketiga tu bagaimana nak buktikan " celah si janda tu.


"Eeerrrrr, cuba awak fikir. tadi saya ketuk pintu dengan apa" ujar lelaki kudung tu dengan bangga.


Fikir2 lah sendiri ekkkk!!!!!!! !!!!!!!!! hooray sinchan
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Tue Jun 23, 2009 7:57 am

hmmmmm... tk sensored ke ni?
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Tue Jun 23, 2009 11:50 am

Admin x buang dlm tong sampah ker ni??? scratch scratch scratch
Back to top Go down
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Tue Jun 23, 2009 12:25 pm

Hmmmmmmm....tuh lah pasal kepala sikit2 pikir negative....coba lah pikir campur plak...
dia hantuk ketuk pintu pakai kepala hotak dia lah tuh yang bunyik kuat tuh.
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Tue Jun 23, 2009 12:33 pm

kuatnyer.... boleh ketuk pintu....tapi pakai ape yer...kepala? tak pening ker... he he he...
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Tue Jun 23, 2009 6:42 pm

bkn pikir -ve la bro...mcm mane dia hentuk ngan kpala hontak dia ek, x bersepai ker otak2 dia kt pintu janda tu.... scratch scratch scratch scratch
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Wed Jun 24, 2009 1:10 am

Skinny Queen wrote:
bkn pikir -ve la bro...mcm mane dia hentuk ngan kpala hontak dia ek, x bersepai ker otak2 dia kt pintu janda tu.... scratch scratch scratch scratch
takde masalah...
boleh je ketuk guna kepala...
amalkan latihan cam video kat bawah ni setiap hari...


_________________
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Wed Jun 24, 2009 11:45 am

ohh macam tu rupanya... cara nak kuatkan kepala... jenal kau dah amalkan ke?....he he he..
Back to top Go down
eida
LESEN L
LESEN L


Posts : 92
Join date : 2009-04-08
Age : 35
Location : kuantan

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Wed Jun 24, 2009 11:47 am

AHAKSSS..... layan aje lah chopper chopper
Back to top Go down
tpkclb
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 31
Join date : 2009-06-16
Location : Ktn

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Wed Jun 24, 2009 11:53 am

sapu minyak kelapa dar je kat kepala tu.... rabbit
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Wed Jun 24, 2009 12:20 pm

tpkclb wrote:
sapu minyak kelapa dar je kat kepala tu.... rabbit

SAPU MINYAK KELAPA DARA KER?? scratch scratch scratch
Back to top Go down
tpkclb
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 31
Join date : 2009-06-16
Location : Ktn

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Wed Jun 24, 2009 12:36 pm

heheheheeh
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Wed Jun 24, 2009 1:31 pm

tpkclb wrote:
heheheheeh

MINYAK LAIN XLEH..MINYAK DAGU KER??XDE UMPH KO??
Back to top Go down
tpkclb
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 31
Join date : 2009-06-16
Location : Ktn

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Wed Jun 24, 2009 1:36 pm

nanti jd kepala jadi dagu
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Wed Jun 24, 2009 2:22 pm

nak best lagi, taruk minyak petrol kat kepala...pastu cucuh....
boleh jadi ghost rider pulak...


_________________
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Thu Jun 25, 2009 7:30 pm

Jenal Vulcan wrote:
nak best lagi, taruk minyak petrol kat kepala...pastu cucuh....
boleh jadi ghost rider pulak...


ganaz tuuuuuu... save duit minyak rambut, shampoo, krim pembersih muka, foundation, mascara, eye shadow, lipstick, beef stick, chicken chop, lamb chop, bewak chop, dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Thu Jun 25, 2009 9:07 pm

dtkcrow wrote:
Jenal Vulcan wrote:
nak best lagi, taruk minyak petrol kat kepala...pastu cucuh....
boleh jadi ghost rider pulak...


ganaz tuuuuuu... save duit minyak rambut, shampoo, krim pembersih muka, foundation, mascara, eye shadow, lipstick, beef stick, chicken chop, lamb chop, bewak chop, dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi

myk rambut jimat .......cuma kena beli minyak petrol je 5 liter sehari......
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kisah seorang janda....   Today at 4:36 am

Back to top Go down
 
Kisah seorang janda....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: KOPITIAM@BORAK KOSONG-
Jump to: