PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
BlackRose
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 7
Join date : 2009-06-04
Age : 43
Location : Kuantan

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Fri Jul 10, 2009 2:49 pm

fadz wrote:
proposal tlh dihantar....
on 1hb tu ada kenduri kawen kawan nik kat kelantan plak...pening2 ni...
kalo fadz leh gi nnti fadz nak ajak sis blackrose skali...

so ieda dah confirm gi ke?

Rase-rase mcm nak ikut gak...Tapi jumaat kompom tak dapat cuti. Kene tengok jadual berangkat.
Dan kene tengok kut ade masalah BRBANKGIT plak... he he he
Ape-ape pun sebelum 15hb InsyaAllah akan bagi keputusan...Tak sabar nak
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Fri Jul 10, 2009 2:52 pm

fendi vstar wrote:
Alah jangan risau lah...ni abe yoh sambung mato abe yoh pakai tong jual gas nih...dalam tong tuh
2 aweks boleh dok ...belakang satu...so makna kata abe yoh dah bawak 3 pompuan...huhuhuhu
Skinny u nak dok dalam tong ke belakang? kan dah ramai dah abe yoh tolong bawak kaun hawa nih...
kan abe yoh seorang yang pemurah dermawan lagi baik hati....ipah ke ko nak dok dalam tong gak...
tak yah lah bawak keta....huhuhuhuu

BYK ARR ABE YOH NYER AUTA...SKINNY NK DOK KT DPN, ATAS TANGKI MINYAK TU, BKN GEMOK MANE PUN... guling guling guling
Back to top Go down
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Fri Jul 10, 2009 3:04 pm

Wok aloh lah...kalu skinny dok depan atas tangki gak abe yoh nak bawok munto lagu mana gamok...
dok napak jalan lah nak tengok depan nyo...payoh2 gak kito g jalan kanki jah lah.
Back to top Go down
tpkclb
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 31
Join date : 2009-06-16
Location : Ktn

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Fri Jul 10, 2009 3:44 pm

fadz wrote:
proposal tlh dihantar....
on 1hb tu ada kenduri kawen kawan nik kat kelantan plak...pening2 ni...
kalo fadz leh gi nnti fadz nak ajak sis blackrose skali...

so ieda dah confirm gi ke?

dia kene apply permit dulu!!!
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Fri Jul 10, 2009 3:56 pm

Question Question Question Question Question Question Question overseas ke Question Question Question Question Question Question Question

_________________
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: TO ALL RIDERS   Fri Jul 10, 2009 3:59 pm

macam ni.... suggestion from me...

buat satu senarai nama lain untuk yang nak gerak on satuday.... kalau susah nak ambik cuti then nak buat macam mana... redha je. so kita buat dua group.. friday satu group, saturday satu group.

_________________
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Sat Jul 11, 2009 6:24 pm

dtkcrow wrote:
macam ni.... suggestion from me...

buat satu senarai nama lain untuk yang nak gerak on satuday.... kalau susah nak ambik cuti then nak buat macam mana... redha je. so kita buat dua group.. friday satu group, saturday satu group.
done bro....
good suggestion....

ok...aku dah update senarai nama...
dah splitkan group yg bertolak hari jumaat petang & group yg bertolak sabtu pagi...dan group yg masih tunggu confirmation....(sila lihat first post)
pada sapa2 yg nak tukar tarikh, boleh bagitau aku....

BlackRose wrote:
Rase-rase mcm nak ikut gak...Tapi jumaat kompom tak dapat cuti. Kene tengok jadual berangkat.
Dan kene tengok kut ade masalah BRBANKGIT plak... he he he
Ape-ape pun sebelum 15hb InsyaAllah akan bagi keputusan...Tak sabar nak
ada group bertolak sabtu pagi...so, boleh la u join....

PERINGATAN SEKALI LAGI, SILA CONFIRM NAMA ANDA SEBELUM 15 JULY 2009

_________________
Back to top Go down
BlackRose
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 7
Join date : 2009-06-04
Age : 43
Location : Kuantan

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Sat Jul 11, 2009 7:28 pm

Bro jenal, agak-agak pukul berapa nak gerak pada petang jumaat tu?
Rasenya tak de dinyatakan lagi. Sorry kalau ju terlepas pandang atau mato ku buto.... Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Sat Jul 11, 2009 7:32 pm

BlackRose wrote:
Bro jenal, agak-agak pukul berapa nak gerak pada petang jumaat tu?
Rasenya tak de dinyatakan lagi. Sorry kalau ju terlepas pandang atau mato ku buto.... Rolling Eyes Rolling Eyes
mmg belum dinyatakan lagi sebab kita nak tgk feedback kawan²...
tapi ikut niat di hati, dalam pukul 3 ptg la...takleh awal sangat sebab hari tu hari jumaat...takleh lambat sangat sebab tak nak la ride sampai malam²...takut wooo gelap²....

_________________
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Sun Jul 12, 2009 1:55 am

hamba stuju sangat ngn idea macam tu....

_________________
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
loga
LESEN L
LESEN L


Posts : 52
Join date : 2009-04-06
Age : 26
Location : Bandar Indera Mahkota 2

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Sun Jul 12, 2009 1:24 pm

Gua pun setuju sangat laa... janji tak sampai kat lokasi lewat malam.
chopper chopper chopper chopper
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Sun Jul 12, 2009 7:25 pm

loga wrote:
Gua pun setuju sangat laa... janji tak sampai kat lokasi lewat malam.
chopper chopper chopper chopper
itu sudah pasti bro...kalau boleh kita nak sampai awal, bolehrehat sikit...kot2 la nak bersuka-ria malam tu...ada tenaga lagi...HAHAHA

ok...update pasal kos....
kos untuk penginapan & makan minum:

1) Pakej 3 hari 2 malam (group yg bertolak jumaat petang): RM150 per person.
2) Pakej 2 hari 1 malam (group yg bertolak sabtu pagi): RM100 per person.

_________________
Back to top Go down
loga
LESEN L
LESEN L


Posts : 52
Join date : 2009-04-06
Age : 26
Location : Bandar Indera Mahkota 2

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Sun Jul 12, 2009 7:32 pm

ok bro, i pilih pekej yg no 1,
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Mon Jul 13, 2009 10:50 am

loga wrote:
ok bro, i pilih pekej yg no 1,
roger!!

_________________
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Mon Jul 13, 2009 11:19 am

Jenal Vulcan wrote:
PERHATIAN PADA SEMUA PAHANG RIDERS!!!!

PD bike week akan berlangsung pada 1 & 2 Aug 2009.
Buat masa ni kita masih belum ada details berkenaan event tersebut, tapi setelah dibincangkan kita bersetuju untuk pergi sehari lebih awal untuk mengelakkan kita terlepas event2 yg menarik pada sebelah pagi 1 Aug.
Kita akan bertolak dari Kuantan pada petang Jumaat 31 Julai dan bermalam di PD selama 2 malam. Walaubagaimanapun, ada satu kumpulan akan bergerak pada hari Sabtu (1 Aug) pagi² buta sebab tak dapat cuti Jumaat tu. Cadangnya nak stay kat wagon yg Zoom & The Gang sewa tahun lepas. Kita akan bertolak balik dari PD pada 2 Aug 2009.

Sesapa yg berminat nak join boleh inform aku, Zoom atau Wan V9 melalui SMS, direct cakap atau bagitau kat thread forum ni...
sila bagi nama SECEPAT MUNGKIN sebab kita nak uruskan penginapan & pendaftaran. Kos akan diupdate kemudian...alah, tak mahal la...motor besar pon boleh beli...hehe

ok...update pasal kos....
kos untuk penginapan & makan minum:

1) Pakej 3 hari 2 malam (group yg bertolak jumaat petang): RM150 per person.
2) Pakej 2 hari 1 malam (group yg bertolak sabtu pagi): RM100 per person.


Nama yg nak pegi setakat ni (Update:11 July 2009):

Bertolak pada hari Jumaat petang:
1. Yazzer ST1100
2. Zahar V8
3. Nawie v535 (future V9)
4. Zoom Alien
5. Fadzli V5
6. King V9
7. Nasrul V8
8. Jenal V5
9. Loga V8
10. Sifu Jason NAZA 650
11. Joey ER6-n
12. Che Hisham BMW
13. Iffa (Ladycrow) <--- kalau cukup korum kaum hawa
14. Nicegurl a.k.a Cik Pah (drive kete)


Bertolak hari Sabtu (1 Aug) pagi²:
1. Zahar Shadow 600
2. Mem Zaha Shadow
3. Shah V9
4. Mie V8
5. Ramesh Kemaman
6. Wan V9

Tunggu kat sana:
1. Naza Shadow 1100
2. Skinny Queen <---u better come! Kalau tak, kitorang ride gi PJ cari u...masa tu mesti u wish u gi PD...(nada garang)

To be confirmed:
1. Fadz R6 (dalam dilema antara kenduri kawen kawan & PD Bike Fest)
2. Aida v535 (kena mintak permit dulu)
3. BlackRose ZX6

Fendi, mung kena pegi jugok!!! kalau tak, aku cabut ekjuh motor mung tukor ngan ekjuh lori abang usop!!!

Update:
1. Kos dah diupdate (sila baca balik post ni)
2. Wan V9 ubah tarikh pada hari Sabtu


HAHAHA...ALAH BANG JENAL NI, PD TU MMG LA DKT NGAN TMPT SKINNY...TGK LA, ARI JUMAAT XLEH NK G COZ KIJE, ARI SABTU MYBE LA KOT...APER2 PUN KL SKINNY ADE, JUST D'BLKG TAKBIR JE..... NTI SKINNY CR LA U ALL KT SNA....
Back to top Go down
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Mon Jul 13, 2009 5:10 pm

nicegurlz wrote:
ladycrow wrote:
nicegurlz wrote:
mmg la lg enjoy naik moto...tp tulah..... Question
buleh2 tpi tlg isi minyak penuh2 n belanje mkn.. bereh... waakakakaka Laughing Laughing Laughing Laughing

sad sad sad sad sad sad sad sad

lg ramai ladies lg best.. ade la jgk teman.. so, sis nicegurlz g x?

kene bincang ngan abe dulu....tp konpem g...cuma xtahu bagaimane jerk... Question
Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Mon Jul 13, 2009 5:22 pm

Alllloohhh lah weh abe jenal......ambo keno pegi jugok ko?...
HUH...KAU MESTI BELI INI BERUS GIGI...HONGKONG JARMAN....BAIK BAIK TUAN JARMAN SAYA BELI!!!!!!!!

Kalu tuka ekjos muto ambo dengan lori pok usop jadi serupo mutobot lah pulok muto ambo weh...
tak po lah kalu gitu gak...ambo g naik lori pok usop jah lah.
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Mon Jul 13, 2009 6:32 pm

fendi vstar wrote:
Alllloohhh lah weh abe jenal......ambo keno pegi jugok ko?...
HUH...KAU MESTI BELI INI BERUS GIGI...HONGKONG JARMAN....BAIK BAIK TUAN JARMAN SAYA BELI!!!!!!!!

Kalu tuka ekjos muto ambo dengan lori pok usop jadi serupo mutobot lah pulok muto ambo weh...
tak po lah kalu gitu gak...ambo g naik lori pok usop jah lah.

guling guling guling guling guling DEMO G LA WEI BRO FENDI, BLEY KAWE TUMPANG DEMO...TU PONG KL DEMO NK AMBIK KAWE..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Mon Jul 13, 2009 6:59 pm

fendi vstar wrote:
Alllloohhh lah weh abe jenal......ambo keno pegi jugok ko?...
HUH...KAU MESTI BELI INI BERUS GIGI...HONGKONG JARMAN....BAIK BAIK TUAN JARMAN SAYA BELI!!!!!!!!

Kalu tuka ekjos muto ambo dengan lori pok usop jadi serupo mutobot lah pulok muto ambo weh...
tak po lah kalu gitu gak...ambo g naik lori pok usop jah lah.

kalu demo naik lori pok usop, pok usop nak naik mende??

[quote="Skinny Queen"]
fendi vstar wrote:
guling guling guling guling guling DEMO G LA WEI BRO FENDI, BLEY KAWE TUMPANG DEMO...TU PONG KL DEMO NK AMBIK KAWE..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
boleh ke skinny? takut ada orang lain dah tumpang je...oppppssssssssssssssssssss.............<---ayat fitnah ni...

_________________
Back to top Go down
nicegurlz
LESEN L
LESEN L


Posts : 81
Join date : 2009-05-18
Age : 36
Location : Quantown

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Mon Jul 13, 2009 8:06 pm

ambe g bawak kete skerat jln jer...checkpoint kt palong 1, gemas... car car
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Tue Jul 14, 2009 3:13 am

PERHATIAN:
Kepada yg belum confirm, sila confirm cepat2...
kepada yg dah confirm, sila bayar deposit RM50 kepada aku secepat mungkin....

_________________
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Tue Jul 14, 2009 11:55 am

[quote="Jenal Vulcan"]
fendi vstar wrote:
Alllloohhh lah weh abe jenal......ambo keno pegi jugok ko?...
HUH...KAU MESTI BELI INI BERUS GIGI...HONGKONG JARMAN....BAIK BAIK TUAN JARMAN SAYA BELI!!!!!!!!

Kalu tuka ekjos muto ambo dengan lori pok usop jadi serupo mutobot lah pulok muto ambo weh...
tak po lah kalu gitu gak...ambo g naik lori pok usop jah lah.

kalu demo naik lori pok usop, pok usop nak naik mende??

Skinny Queen wrote:
fendi vstar wrote:
guling guling guling guling guling DEMO G LA WEI BRO FENDI, BLEY KAWE TUMPANG DEMO...TU PONG KL DEMO NK AMBIK KAWE..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
boleh ke skinny? takut ada orang lain dah tumpang je...oppppssssssssssssssssssss.............<---ayat fitnah ni...

ALAH BANG JENAL NI...WA NO HAL NYER LA...LGPUN DIA BKN GUA PUNYER PUN....XDE COP MOHOR SULTAN S'GOR PUN....Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
BlackRose
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 7
Join date : 2009-06-04
Age : 43
Location : Kuantan

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Tue Jul 14, 2009 2:37 pm

Jenal Vulcan wrote:
PERHATIAN:
Kepada yg belum confirm, sila confirm cepat2...
kepada yg dah confirm, sila bayar deposit RM50 kepada aku secepat mungkin....


Tak dapat pegi la bang Jenal....Sorry...
Fadz, nampaknye tak dapat nak ride same... sad sad
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Tue Jul 14, 2009 5:31 pm

BlackRose wrote:

Tak dapat pegi la bang Jenal....Sorry...
Fadz, nampaknye tak dapat nak ride same... sad sad
takpe la Ju...maybe next time...

_________________
Back to top Go down
dirty harry
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 26
Join date : 2009-05-08
Age : 45
Location : malacca historical city

PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Wed Jul 15, 2009 12:49 pm

Insya'allah kita jumpe di sana k.............
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009   Today at 4:38 am

Back to top Go down
 
PD Bike Week 31 Julai-2 Aug 2009
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» KBA/KMA INDOOR BIKE SHOW APRIL 11, 2009
» Sargent seat for wrr/x
» Sensor TPS in Valkyrie 1998. Europe.
» victory at cleobury
» STOLEN KTM EXC 250 2009 ABERDARE AREA

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: AKTIVITI AKAN DATANG-
Jump to: