PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 watever..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
eida
LESEN L
LESEN L


Posts : 92
Join date : 2009-04-08
Age : 35
Location : kuantan

PostSubject: Re: watever..   Tue Jun 09, 2009 10:59 am

ahaksss , hii ni mak nak jawabkan ekkkk, eida pakai p/ bag kat belakang coz, nak cover , bumper , guling hahhaha, abg wan pulak nak cover busung guling guling
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: watever..   Tue Jun 09, 2009 11:28 am

eida wrote:
ahaksss , hii ni mak nak jawabkan ekkkk, eida pakai p/ bag kat belakang coz, nak cover , bumper , guling hahhaha, abg wan pulak nak cover busung guling guling

ha ha ha hahh... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy . cover jangan tak cover...
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: reallyyyy   Tue Jun 09, 2009 11:58 am

eida wrote:
ahaksss , hii ni mak nak jawabkan ekkkk, eida pakai p/ bag kat belakang coz, nak cover , bumper , guling hahhaha, abg wan pulak nak cover busung guling guling

Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: watever..   Tue Jun 09, 2009 4:16 pm

eida wrote:
ahaksss , hii ni mak nak jawabkan ekkkk, eida pakai p/ bag kat belakang coz, nak cover , bumper , guling hahhaha, abg wan pulak nak cover busung guling guling
alah eida...tak cover pon takpe...kitorang tak kisah ponn....

_________________
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: watever..   Tue Jun 09, 2009 8:39 pm

Jenal Vulcan wrote:
eida wrote:
ahaksss , hii ni mak nak jawabkan ekkkk, eida pakai p/ bag kat belakang coz, nak cover , bumper , guling hahhaha, abg wan pulak nak cover busung guling guling
alah eida...tak cover pon takpe...kitorang tak kisah ponn....

bumper dan busung tu kena cakap pelan-pelan........ jgn kasi bunyi........
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: watever..   Tue Jun 09, 2009 8:57 pm

bumper dan busung tu kena cakap pelan-pelan........ jgn kasi bunyi........[/quote]

syhhh.................... Exclamation Exclamation Exclamation
Back to top Go down
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: watever..   Tue Jun 09, 2009 11:40 pm

Aida pakai porch kat belakang tu takut kau orang lah sondol belakang dia ....nak time ida pakai G nampak tali
pink karer huh mesti ramai ikut belakang dia tuh macam anak itik pulang petang lah berbaris panjang kat
belakang aida....alah kau orang nih bukan nyer boleh tengok benda2 gini....pakcik jer yang dah lali benda2
maksiat nih.....jawapan si wan v9 pakai porch kat depan tuh pasal dia ada valve utk angin perut dia lah
alah macam penutup angin kat tayar tuh...kalau dia tak letak porch kan keluar angin perut dia
susah plak lah nak brenti stesyen minyak nak isi balik angin....perut dia tuh kira macam air bag keta gak lah
tapi dia nyer kembung jer 26 jam.
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: watever..   Wed Jun 10, 2009 1:16 pm

fendi vstar wrote:
Aida pakai porch kat belakang tu takut kau orang lah sondol belakang dia ....nak time ida pakai G nampak tali
pink karer huh mesti ramai ikut belakang dia tuh macam anak itik pulang petang lah berbaris panjang kat
belakang aida....alah kau orang nih bukan nyer boleh tengok benda2 gini....pakcik jer yang dah lali benda2
maksiat nih.....jawapan si wan v9 pakai porch kat depan tuh pasal dia ada valve utk angin perut dia lah
alah macam penutup angin kat tayar tuh...kalau dia tak letak porch kan keluar angin perut dia
susah plak lah nak brenti stesyen minyak nak isi balik angin....perut dia tuh kira macam air bag keta gak lah
tapi dia nyer kembung jer 26 jam.

WHAHAHAHA...MMG RMAI LA BIKERS DOK SONDOL BLKG KL SIS EIDA RIDE PKAI 'G', THE 1ST BIKERS WILL BE 'BRO FENDI' COZ DIA JE YG DH LAZIM TGK BENDA2 'G' TU HA...KETUA ITIK JANTAN PUN DIA GAK LA...

BRO WAN V9 NYER TU MMG DH XLEH NK WAT APER...ANUGERAH TUHAN BG TUUUU...
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: alhamdulillah   Wed Jun 10, 2009 2:04 pm

anugerah tak dapat dipertikaikan....
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: watever..   Wed Jun 10, 2009 3:37 pm

ala kalo bini korang pakai G warna pink jugak nak tak kalo aku sondolkan shoot
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: watever..   Wed Jun 10, 2009 9:50 pm

TerBaBaS wrote:
ala kalo bini korang pakai G warna pink jugak nak tak kalo aku sondolkan shoot

jangan la sondol-sondal........... nanti kena h1n1....
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: fuhhhhh   Wed Jun 10, 2009 9:59 pm

ganaz ganaz u all ni main sondol sondol lak yerrr
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: watever..   Wed Jun 10, 2009 10:38 pm

tu la...
takut la aku jenis bikers yg suka sondol2 nih....
ganaz....ganaz....
nasib baik aku ni jenis suka tunggang senang (easyrider)... chopper chopper

_________________
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: watever..   Wed Jun 10, 2009 11:01 pm

Jenal Vulcan wrote:
tu la...
takut la aku jenis bikers yg suka sondol2 nih....
ganaz....ganaz....
nasib baik aku ni jenis suka tunggang senang (easyrider)... chopper chopper

aku pun sama gak.......... chopper chopper chopper
Back to top Go down
kueh
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 32
Join date : 2009-06-02

PostSubject: Re: watever..   Thu Jun 11, 2009 12:19 am

ini sume moto kangkang ni
jenis tak senonoh ni
aku jugak yg menten ayu
gune moto kepit tongue
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: watever..   Thu Jun 11, 2009 12:22 am

kueh wrote:
ini sume moto kangkang ni
jenis tak senonoh ni
aku jugak yg menten ayu
gune moto kepit tongue
motor kepit? skuter ek?

_________________
Back to top Go down
kueh
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 32
Join date : 2009-06-02

PostSubject: Re: watever..   Thu Jun 11, 2009 12:30 am

moto SS jek
tp saje kepit2
rase sopan sket
cam bidan kampung
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: watever..   Thu Jun 11, 2009 12:41 am

kueh wrote:
moto SS jek
tp saje kepit2
rase sopan sket
cam bidan kampung

aku kangkang boleh... kepit pun boleh.. tak kisahh...... janji motor...
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: watever..   Thu Jun 11, 2009 12:51 am

rahmatchini wrote:
kueh wrote:
moto SS jek
tp saje kepit2
rase sopan sket
cam bidan kampung

aku kangkang boleh... kepit pun boleh.. tak kisahh...... janji motor...
aku pulak, duduk bersila kat atas motor...baru nampak klasik sikit...haha

_________________
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: watever..   Thu Jun 11, 2009 2:02 am

Jenal Vulcan wrote:
rahmatchini wrote:
kueh wrote:
moto SS jek
tp saje kepit2
rase sopan sket
cam bidan kampung

aku kangkang boleh... kepit pun boleh.. tak kisahh...... janji motor...
aku pulak, duduk bersila kat atas motor...baru nampak klasik sikit...haha

nak lebih klasik pakai kain pelikat ngn baju pagoda pas tu pakai tali pinggang orang pi mekah.
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: watever..   Thu Jun 11, 2009 2:03 am

Jenal Vulcan wrote:
rahmatchini wrote:
kueh wrote:
moto SS jek
tp saje kepit2
rase sopan sket
cam bidan kampung

aku kangkang boleh... kepit pun boleh.. tak kisahh...... janji motor...
aku pulak, duduk bersila kat atas motor...baru nampak klasik sikit...haha

nak lebih klasik pakai kain pelikat ngn baju pagoda pas tu pakai tali pinggang orang pi mekah.
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: watever..   Thu Jun 11, 2009 10:17 am

dtkcrow wrote:
Jenal Vulcan wrote:
rahmatchini wrote:
kueh wrote:
moto SS jek
tp saje kepit2
rase sopan sket
cam bidan kampung

aku kangkang boleh... kepit pun boleh.. tak kisahh...... janji motor...
aku pulak, duduk bersila kat atas motor...baru nampak klasik sikit...haha

nak lebih klasik pakai kain pelikat ngn baju pagoda pas tu pakai tali pinggang orang pi mekah.

Sambil hisap rokok daun .....lagi klasik...
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: watever..   Thu Jun 11, 2009 2:41 pm

rahmatchini wrote:
dtkcrow wrote:
Jenal Vulcan wrote:
rahmatchini wrote:
kueh wrote:
moto SS jek
tp saje kepit2
rase sopan sket
cam bidan kampung

aku kangkang boleh... kepit pun boleh.. tak kisahh...... janji motor...
aku pulak, duduk bersila kat atas motor...baru nampak klasik sikit...haha

nak lebih klasik pakai kain pelikat ngn baju pagoda pas tu pakai tali pinggang orang pi mekah.

Sambil hisap rokok daun .....lagi klasik...

fuhhh rokok daun nipah ngn tembakau blakg rumah.. tanam sendiri
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
nicegurlz
LESEN L
LESEN L


Posts : 81
Join date : 2009-05-18
Age : 36
Location : Quantown

PostSubject: Re: watever..   Thu Jun 11, 2009 3:37 pm

mcm2 la korang nih..... guling
Back to top Go down
kueh
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 32
Join date : 2009-06-02

PostSubject: Re: watever..   Thu Jun 11, 2009 3:52 pm

Jenal Vulcan wrote:
rahmatchini wrote:


aku kangkang boleh... kepit pun boleh.. tak kisahh...... janji motor...
aku pulak, duduk bersila kat atas motor...baru nampak klasik sikit...haha

jangan mengemut sudaaaahhhh....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: watever..   Today at 10:26 am

Back to top Go down
 
watever..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: ARKIB GAMBAR-
Jump to: