PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 apa pilihan lelaki???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: apa pilihan lelaki???   Wed Aug 05, 2009 4:07 am

DASAR BANYAK LELAKI SEKARANG..

> Amin ialah seorang pakar Matematik terkemuka di dunia
> dan hendak
> berkahwin. Tetapi dia didalam dilema kerana terpaksa
> memilih antara 3
> wanita yang dirasanya memang yang paling sempurna untuk
> menjadi bakal
> isterinya. Maka lelaki ini membuat satu strategi dimana dia
> beri setiap
> seorang wanita tersebut dengan wang berjumlah RM10,000 dan
> tengok apa yang
> mereka akan buat dengan duit tersebut.

> Wanita pertama membuat total-makeover. Dia pergi ke salon
> kecantikan, set
> rambut, buat facial-treatment. Kemudian pegi pula ke pusat
> perapian
> terperinci untuk mencantikkan lagi bodynya. Selebihnya dia
> belanjakan
> dengan membeli baju yang cantik2 dan seksi2. Dia beritahu
> Amin yang dia
> berbuat demikian kerana dia cintakan Amin dan sanggup
> berhabis semata2
> untuk kelihatan menarik di depan mata Amin. Amin sangat
> kagum dan terharu.
>
>
> Wanita kedua pergi shopping untuk membeli hadiah kepada
> Amin. Dia beli set
> golf club baru, handphone baru, XBOX 360, laptop Macintosh
> terbaru dan tak
> lupa juga suit-suit Calvin Klein untuk Amin. Semasa dia
> membe! ri hadiah2,
> wanita itu berkata kerana terlalu sayangkan Amin, dia
> sanggup
> membelanjakan semua RM10,000 tu untuk lelaki tersebut.
> Sekali lagi,Amin
> kagum dan terharu.
>
>
> Wanita ketiga melaburkan separuh dari RM10,000 tu ke dalam
> stock market,
> selebihnya ke dalam ASB. Saham wanita tersebut mengena dan
> wanita itu
> menerima wang b erkali ganda dari RM10,000 itu. Wanita itu
> kemudian
> pulangkan balik RM10,000 tersebut kepada Amin dan laburkan
> wang yang
> selebihnya dalam joint-account. Wanita itu memberitahu
> kerana terlalu
> cintakan dan sayangkan Amin, dia mahu bina masa depan
> dengan melaburkan
> wang yang diberi ke jalan yang betul. Dia mahu lihat mereka
> dan anak-anak
> mereka nanti hidup senang. Obviously, Amin sangat kagum dan
> terharu.
>
>
> Amin memikirkan mana satu yang harus dipilihnya diantara
> ketiga-tiga
> wanita itu. Akhirnya Amin mengahwini wanita yang pertama
> kerana buah dadanya
> paling besar antara
> ketiga-tiga mereka.
>
> Dasar lelaki...!!!!!!
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
ladycrow
B2
B2


motor : ST 1100 / Yamaha Majesty
Posts : 198
Join date : 2009-06-21
Age : 26
Location : Kuantan

PostSubject: Re: apa pilihan lelaki???   Wed Aug 05, 2009 8:12 am

Hmmm... Really? I dont think my dtkcrow mcm tu... haha Laughing
Since dtkcrow is one in a million, perhaps the rest mcm tu kot.. cyclops Ape yg penting, hati budi kan..? Kecantikan luaran x kekal lama tp tak bermaksud tak perlu diambil peduli.. Usahakan utk jadi yg terbaik utk yang tersayang...
Dalam citer ni, kalau ladycrow laki, for sure pilih the 3rd one.. hidup senang tu... Tak rugikan duit dia tp siap tambahkan lagi. Thanks brother Zoom disclosekn cerita ni..
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: apa pilihan lelaki???   Fri Aug 07, 2009 4:22 pm

ladycrow wrote:
Hmmm... Really? I dont think my dtkcrow mcm tu... haha Laughing
Since dtkcrow is one in a million, perhaps the rest mcm tu kot.. cyclops Ape yg penting, hati budi kan..? Kecantikan luaran x kekal lama tp tak bermaksud tak perlu diambil peduli.. Usahakan utk jadi yg terbaik utk yang tersayang...
Dalam citer ni, kalau ladycrow laki, for sure pilih the 3rd one.. hidup senang tu... Tak rugikan duit dia tp siap tambahkan lagi. Thanks brother Zoom disclosekn cerita ni..

Yes.......... memang betul dtkcrow only one......... kalau ada 2,3,4,5....... haaaaa macam mana???????...... jgn ladycrow nak semua dah........... hahahahaha ...... kasi org lain sama.............
Back to top Go down
ladycrow
B2
B2


motor : ST 1100 / Yamaha Majesty
Posts : 198
Join date : 2009-06-21
Age : 26
Location : Kuantan

PostSubject: Re: apa pilihan lelaki???   Fri Aug 07, 2009 11:13 pm

FADZLI wrote:
ladycrow wrote:
Hmmm... Really? I dont think my dtkcrow mcm tu... haha Laughing
Since dtkcrow is one in a million, perhaps the rest mcm tu kot.. cyclops Ape yg penting, hati budi kan..? Kecantikan luaran x kekal lama tp tak bermaksud tak perlu diambil peduli.. Usahakan utk jadi yg terbaik utk yang tersayang...
Dalam citer ni, kalau ladycrow laki, for sure pilih the 3rd one.. hidup senang tu... Tak rugikan duit dia tp siap tambahkan lagi. Thanks brother Zoom disclosekn cerita ni..

Yes.......... memang betul dtkcrow only one......... kalau ada 2,3,4,5....... haaaaa macam mana???????...... jgn ladycrow nak semua dah........... hahahahaha ...... kasi org lain sama.............

oohh tidak.. dtkcrow ST11 jgk pujaan hati.. wakakkakaka...
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: apa pilihan lelaki???   Today at 10:26 am

Back to top Go down
 
apa pilihan lelaki???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: TAMBAHAN EXTRA-
Jump to: