PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 Oh Ho! Lelaki Susah Betul Laaaa….

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Oh Ho! Lelaki Susah Betul Laaaa….   Thu Sep 03, 2009 1:30 pm

1. Jika anda m’layan nyer dgn baik, dia ingat anda jatuh cinta kpdnyer…(poodahhhh cit….)
Jika tidak, anda akan dianggapnyer sombong…

2. Jika anda b’pakaian cantik, dia fikir anda sdg cuba utk m’godanyer…
Jika tdk, dia kater anda kekampungan…

3. Jika anda berdebat dgnnyer, dia kater anda keras kepala…(berani krn benar la tu…)
Jika anda berdiam diri, dia kater anda x de IQ tinggi…

4. Jika anda lbh pndai drpd dia, dia akan jatuh air muka….
Jika dia yg lbh pndai, dia kater dia hebat….(which part???)

5. Jika anda tdk cinta pd nyer, dia kan cuba dptkan anda b’mati-matian…(standard la tu…)
Jika anda m’cintainya, dia kan cuba utk m’ninggalkan anda…

6. Jika anda beritahu problem anda, dia kater anda m’yusahkan….
Jika tdk, dia akan tuduh anda tdk m’percayainyer…(betul3x….)

7. Jika anda cerewet pd nyer, dia anggap anda spt seorg pengasuh…
Jika dia yg cerewet pd anda, itu kerana dia m’gambil berat…(dh biase kena beb….)

8. Jika anda mungkir janji, anda tdk bley dipercayai…
Jika dia yg mungkir janji, dia m’lakukannyer kerana t’paksa….

9. Jika anda m’yakitinyer, anda sgt kejam…
Jika dia yg m’yakiti anda, itu krn anda t’lalu sensitive dan t’lalu sukar utk dijaga hati….

Jika sumer bikers lelaki macho's PAHANG RIDERS baca ni, mereka pasti kater sumer ini tidak benarrrrrr…..BETOL TK????


guling guling guling guling
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: Oh Ho! Lelaki Susah Betul Laaaa….   Thu Sep 03, 2009 3:33 pm

sekiranya posting tu ada yang menguris perasaan individu maka .... kejap ada kejap ghaib..........

_________________
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
ladycrow
B2
B2


motor : ST 1100 / Yamaha Majesty
Posts : 198
Join date : 2009-06-21
Age : 26
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Oh Ho! Lelaki Susah Betul Laaaa….   Thu Sep 03, 2009 5:29 pm

Betol Betol Betol... Siapa setuju..? hooray

Tapi...ade certain2 tu, perempuan pun camtu jgk... Zaman skarang ni mcm2 kan.. Rolling Eyes
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Oh Ho! Lelaki Susah Betul Laaaa….   Thu Sep 03, 2009 6:02 pm

ladycrow wrote:
Betol Betol Betol... Siapa setuju..? hooray

Tapi...ade certain2 tu, perempuan pun camtu jgk... Zaman skarang ni mcm2 kan.. Rolling Eyes

SKINNY SETUJUUUUUUUUU cheers cheers cheers cheers LAKIS2X N POMPUANS2X SAMA JERK....

P/S: sorry sorry KL ADE DIANTARA BIKERS2 YG MANCHOS TERASA ATI PLAK, XDE NIAT NK MENGURIS PERASAAN SAPE2......
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: Oh Ho! Lelaki Susah Betul Laaaa….   Fri Sep 04, 2009 12:29 pm

bulan2 posa ni tak baik kata-mengata orang skinny.....laki ke pompuan ke sama je ......selagi manusia....selamat berpuasa
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Oh Ho! Lelaki Susah Betul Laaaa….   Fri Sep 04, 2009 12:49 pm

rahmatchini wrote:
bulan2 posa ni tak baik kata-mengata orang skinny.....laki ke pompuan ke sama je ......selagi manusia....selamat berpuasa

UIKS CIKGU MAT NI, MANE ADE SKINNY M'GATA ORG LA, NI MESTI CIKGU MAT X BC YG SKINNY REPLY KT LADYCROW TU... sad sad sad
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: Oh Ho! Lelaki Susah Betul Laaaa….   Fri Sep 04, 2009 9:16 pm

Skinny Queen wrote:
rahmatchini wrote:
bulan2 posa ni tak baik kata-mengata orang skinny.....laki ke pompuan ke sama je ......selagi manusia....selamat berpuasa

UIKS CIKGU MAT NI, MANE ADE SKINNY M'GATA ORG LA, NI MESTI CIKGU MAT X BC YG SKINNY REPLY KT LADYCROW TU... sad sad sad


yer ker....alahai....jangan nangis....bulan posa ni kena banyak sabar.......he he
Back to top Go down
nicegurlz
LESEN L
LESEN L


Posts : 81
Join date : 2009-05-18
Age : 36
Location : Quantown

PostSubject: Re: Oh Ho! Lelaki Susah Betul Laaaa….   Tue Sep 08, 2009 11:59 am

betulla tuh ladies...
laki2 n pompuan zaman skarang nih same je.....tp manusia xsempurna kan???
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Oh Ho! Lelaki Susah Betul Laaaa….   Today at 4:38 am

Back to top Go down
 
Oh Ho! Lelaki Susah Betul Laaaa….
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» New Motor for 2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: TAMBAHAN EXTRA-
Jump to: