PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 Palestine Ride dari lensa ZooM

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Palestine Ride dari lensa ZooM   Sun Apr 12, 2009 3:33 am


mendengar celoteh dr memenber yang datang awal di Taman Kerang



Mie Vulcan menunjukkan bakat and skill mengangkat motor zahar v8 sambil kontrol macho



Hampir jatuh dah diaorang kerjakan motor zahar nih



gua hanya memerhati alam sekitar mencari lensa kamera



Bergambo dulu sebelum bertolak..maksudnye naik motor laaa
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Berehat di Jempol Bersama Jempol Bikers Club   Sun Apr 12, 2009 3:53 am



motor yang terlibat dlm kemalangan sebelum sampai ke Jempol



minum sebentar di Jempol...geng Jempol Bikers Club yang adjust



kutipan Turut dibantu oleh geng Jempol Bikers Club



otai paling lama dalam kumpulan kami The Undertaker



Geng dari Temerloh melepakkan diri yang penat itu



Fendi berlakon penat dan dahaga,dia duk dlm kete je..kete awekssss lak tuh



Hasil kutipan di Jempol..diperhatikan oleh en sham,sara wat sibuk je..konon dia yang kutip semua tuh,fadzli wat pegang
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Tampin..Here We come   Sun Apr 12, 2009 4:19 am



Pergerakan menuju ke Tampin



Geng2 Kereta di belakang Goldwing gua. Razz



sampai di salah sebuah restoren di Tampin untuk makan tengah hari..sik fann



Bro Aris dari GWS(Goldwingers Singapore) dan Zainal dari G20(Goldwing 20 Kl)



Pergerakan kite akan bergerak ke Giant Tampin..on da bike..



Bro Usop pun ada interframe kat sebelah



diaorang ni paham ke aku cakap nih,siap terlopong mulut mendengar..ada paham?



On da bike untuk ke Giant Tampin
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: Palestine Ride dari lensa ZooM   Sun Apr 12, 2009 3:41 pm

we want more!!! we want more!!! Very Happy Very Happy

hehe...akhirnya, keluar jugak gambar2 dari Mr. President...
tapi frust ar...takde jugak gambar aku tgh ride...
saje je nak tgk...hensem tak aku ride ngan helmet flip up aku tuh... lol!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Palestine Ride dari lensa ZooM   Today at 4:38 am

Back to top Go down
 
Palestine Ride dari lensa ZooM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sunday 17th October - Very Early Morning - Southern Ride
» Snowy Ride
» Michaux State Forest ~ Big Flat ATV Ride
» ride outs derby/burton area
» Oran Park ride day

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: ARKIB GAMBAR-
Jump to: