PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 bunuh syaitan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mabukride
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 32
Join date : 2009-04-03

PostSubject: bunuh syaitan   Sat Apr 18, 2009 1:37 am

Suatu petang selepas pulang dari kuliah agama di surau si isteri menceritakan apa yang didengarnya dalam kuliah tersebut kepada suaminya.'Abang, abang nak tau tak, ustaz kata bila suami dan isteri itu bersatu/bersetubuh kan bang, dengan cara yang betul dan menjaga syarat yang betul maka pasangan tersebut akan mendapat pahala sama seperti membunuh 10 ekor atau beberapa ekor syaitan'. Kata si suami 'yerr kerr?' Tak apa malam ni malam Jumaat, masa yang sesuai untuk bunuh syaitan kan , betul tak sayanggg? sambil ketawa.. Isteri hanya tersenyum panjang. Selang dua hari kemudian, si isteri berkata: 'banggg, jom kita bunuh syaitan... bang'. Si suami tersenyum panjang. Selang dua hari kemudian, si isteri berkata: 'banggg, jom kita bunuh syaitan... bang'. 'takpe...tunggulah malam'. Esoknya si isteri berkata: 'banggg, jom kita bunuh syaitan...bang' . Si suami diam sambil mengangguk lemah. Esoknya si isteri berkata 'banggg, jom kita bunuh syaitan... '. Si suami tiba - tiba marah dan berkata ........... 'Ayang nie nak bunuh syaitan ke atau nak bunuh abang'

Twisted Evil
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Tue Apr 21, 2009 2:42 pm

jom kite bunuh syaitan...ayuh sama2 kite banteras..hari2 kena bunuh syaitan Twisted Evil
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Wed May 06, 2009 4:28 pm

Wa nak munuh itu syetan setam macam mana loooo....wa isteli talak maaaa...
wa talak setan lah....wa baik nyer olang maaaa
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Wed May 06, 2009 5:19 pm

ya ker bole caye ker Sad Twisted Evil Evil or Very Mad
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
mabukride
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 32
Join date : 2009-04-03

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Wed May 06, 2009 8:42 pm

apa susah.. kalu x boleh bnuh setan, kasi bikin setan lah xpun nak cun trus jdi setan hehehehheehe Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
loga
LESEN L
LESEN L


Posts : 52
Join date : 2009-04-06
Age : 26
Location : Bandar Indera Mahkota 2

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Wed May 06, 2009 8:46 pm

gua caye la , lu memang setan la... Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
mabukride
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 32
Join date : 2009-04-03

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Wed May 06, 2009 8:53 pm

bikers maaaa.....heheeh Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Thu May 07, 2009 1:15 am

Sad rasanye lu sorang kot,yg lain baik maaa... affraid Sleep
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Thu May 07, 2009 1:45 pm

fendi vstar wrote:
Wa nak munuh itu syetan setam macam mana loooo....wa isteli talak maaaa...
wa talak setan lah....wa baik nyer olang maaaa
baik ke??? tgk muka pon aku tak yakin doh.....

zoomwinger wrote:
Sad rasanye lu sorang kot,yg lain baik maaa... affraid Sleep
ye betul....kami bikers yg bersopan....tapi, fendi tak termasuk...papa jahat!!! haha
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Fri May 08, 2009 8:05 pm

Razz fendi papajahat? farao
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Sat May 09, 2009 4:46 am

zoomwinger wrote:
Razz fendi papajahat? farao
anak dia yg cakap gitu...bukan aku...hahaha Twisted Evil
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Sat May 09, 2009 5:51 pm

semalam hari khamis bro jason telah mengalami kemalangan kecil di lanchang.sifu telah melanggar biawak tepi jalan,walhal biawak itu sudah mati n x dapat mempertahankan diri sendiri.kalau biawak tu kat tengah jalan baru betul kena langgar,tetapi biawak tuh tepi jalan woo... Mad lol! boleh sifu cakap "woo itu bewak manyak keras saya punye moto lompat bila laggar itu bewak"
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Sat May 09, 2009 6:02 pm

hari jumaat malam pula bikers naza telah mengalami kemalangan kecil bersama shadow 1100 baru beliau..beliau test dengan melanggar 3ekor anjing sekaligus yg melintas jalan..sekor mengalami sesak nafas..dengan berani bro jenal menyembelih anjing itu untuk menghalalkan nyawa... lol! dengar cite jugak anjing itu telah menggigit bro naza 2-3kali..jadi jgn dekati bro naza buat sementara waktu jikalau tk wat rawatan susulan,takut kena penyakit sawan anjing lak..soli naza kalau ada salah silap n tambah tokok...
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Sat May 09, 2009 8:04 pm

zoomwinger wrote:
hari jumaat malam pula bikers naza telah mengalami kemalangan kecil bersama shadow 1100 baru beliau..beliau test dengan melanggar 3ekor anjing sekaligus yg melintas jalan..sekor mengalami sesak nafas..dengan berani bro jenal menyembelih anjing itu untuk menghalalkan nyawa... lol! dengar cite jugak anjing itu telah menggigit bro naza 2-3kali..jadi jgn dekati bro naza buat sementara waktu jikalau tk wat rawatan susulan,takut kena penyakit sawan anjing lak..soli naza kalau ada salah silap n tambah tokok...
anjing yg gigit naza tu dah mati...selamba je naza sepak...tercampak dalam 200m gak la anjing tuh...
apa2 pon, bro naza patut dipuji sebab sanggup mengorbankan motor beliau demi untuk menyelamatkan seorang gadis yg tidak dikenali....
Back to top Go down
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Mon May 11, 2009 11:54 pm

zoomwinger wrote:
hari jumaat malam pula bikers naza telah mengalami kemalangan kecil bersama shadow 1100 baru beliau..beliau test dengan melanggar 3ekor anjing sekaligus yg melintas jalan..sekor mengalami sesak nafas..dengan berani bro jenal menyembelih anjing itu untuk menghalalkan nyawa... lol! dengar cite jugak anjing itu telah menggigit bro naza 2-3kali..jadi jgn dekati bro naza buat sementara waktu jikalau tk wat rawatan susulan,takut kena penyakit sawan anjing lak..soli naza kalau ada salah silap n tambah tokok...

dah kene kuarantin tp dah wat rawatan susulan dgn dr.2 pakar d hosp tampin........
dpt ubat power Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Mon May 11, 2009 11:56 pm

Jenal Vulcan wrote:
zoomwinger wrote:
hari jumaat malam pula bikers naza telah mengalami kemalangan kecil bersama shadow 1100 baru beliau..beliau test dengan melanggar 3ekor anjing sekaligus yg melintas jalan..sekor mengalami sesak nafas..dengan berani bro jenal menyembelih anjing itu untuk menghalalkan nyawa... lol! dengar cite jugak anjing itu telah menggigit bro naza 2-3kali..jadi jgn dekati bro naza buat sementara waktu jikalau tk wat rawatan susulan,takut kena penyakit sawan anjing lak..soli naza kalau ada salah silap n tambah tokok...
anjing yg gigit naza tu dah mati...selamba je naza sepak...tercampak dalam 200m gak la anjing tuh...
apa2 pon, bro naza patut dipuji sebab sanggup mengorbankan motor beliau demi untuk menyelamatkan seorang gadis yg tidak dikenali....


ape2 hal pon thanx 2 u bro...tp jgn slalu konteks ngan "gadis yg xdkenali" tuh...nanti xpsl2 kene tido ngan moto..... Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Mon May 11, 2009 11:59 pm

o_jangvlcn5 wrote:

ape2 hal pon thanx 2 u bro...tp jgn slalu konteks ngan "gadis yg xdkenali" tuh...nanti xpsl2 kene tido ngan moto..... Laughing Laughing Laughing
hehe...jeles ke bro?? setakat motor je besar, tapi ayat tak power, susah gak nak sangkut bro... afro
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Tue May 12, 2009 6:47 pm

ehem..ehem..naza,jenal bini pandang tuh..siap intai kat belakang..tak takut ker? Rolling Eyes
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Sat May 16, 2009 1:54 am

zoomwinger wrote:
ehem..ehem..naza,jenal bini pandang tuh..siap intai kat belakang..tak takut ker? Rolling Eyes


bro zoom, pahang riders mane boleh takut.. x rock lah.. tpi bro jenal hati2 sikit manelah tahu kot2 tersankut pulok aweks tu,jgn lupa ajak kita mkn kenduri nanti.. wakakaka Smile Smile Smile
Back to top Go down
baby_manje
B2
B2


Posts : 120
Join date : 2009-05-12
Age : 37
Location : kuantan

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Sat May 16, 2009 2:31 am

itu baru pahang riders..tapi jangan kena perintah berkurung sudah
Back to top Go down
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Sat May 16, 2009 3:06 am

baby_manje wrote:
itu baru pahang riders..tapi jangan kena perintah berkurung sudah



klu darurat br ler kene....
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Sat May 16, 2009 3:21 pm

o_jangshadow11 wrote:
zoomwinger wrote:
ehem..ehem..naza,jenal bini pandang tuh..siap intai kat belakang..tak takut ker? Rolling Eyes


bro zoom, pahang riders mane boleh takut.. x rock lah.. tpi bro jenal hati2 sikit manelah tahu kot2 tersankut pulok aweks tu,jgn lupa ajak kita mkn kenduri nanti.. wakakaka Smile Smile Smile
awek tu aku risau satu jek...dia betul2 gile ride...ngan wave dia pon dia ride sampai mersing sorangĀ²...kalau dapat motor aku, maunya dia ride sampai Pattaya...kalau dapat motor atuk lagi la....sampai Russia rasanya...
Back to top Go down
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Sat May 16, 2009 5:59 pm

Jenal Vulcan wrote:
o_jangshadow11 wrote:
zoomwinger wrote:
ehem..ehem..naza,jenal bini pandang tuh..siap intai kat belakang..tak takut ker? Rolling Eyes


bro zoom, pahang riders mane boleh takut.. x rock lah.. tpi bro jenal hati2 sikit manelah tahu kot2 tersankut pulok aweks tu,jgn lupa ajak kita mkn kenduri nanti.. wakakaka Smile Smile Smile
awek tu aku risau satu jek...dia betul2 gile ride...ngan wave dia pon dia ride sampai mersing sorangĀ²...kalau dapat motor aku, maunya dia ride sampai Pattaya...kalau dapat motor atuk lagi la....sampai Russia rasanya...

bro jenal, wa rasakan lu sorang jer yg buleh handle budak tu, sbb lu pun banyak pengalaman, tpi ape kata lu ikut dia sekali ride, mesti enjoy giler punya woooooooo.. Very Happy Very Happy Smile Surprised Shocked
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: bunuh syaitan   Sat May 16, 2009 7:19 pm

o_jangshadow11 wrote:

bro jenal, wa rasakan lu sorang jer yg buleh handle budak tu, sbb lu pun banyak pengalaman, tpi ape kata lu ikut dia sekali ride, mesti enjoy giler punya woooooooo.. Very Happy Very Happy Smile Surprised Shocked
banyak pengalaman?? cam dah tua sangat bunyinyaa....hahaha
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: bunuh syaitan   Today at 12:07 pm

Back to top Go down
 
bunuh syaitan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: TAMBAHAN EXTRA :: BORAK APA SAJE-
Jump to: