PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 Just For Fun.....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Just For Fun.....   Mon Oct 05, 2009 6:45 pm

Mari kita tengok ape ayat yang keluar dari tarikh lahir u all summer…..

1) Ambil ayat dari bulan lahir u all :-

January -------- aku sepak
February ------- aku lompat atas
March ----------- aku karate
April ------------- aku cium
May ------------- aku terajang
June ------------- aku peluk
July -------------- aku buat sardin dengan
August ----------- aku makan dengan
September ------ aku menari dengan
October ---------- aku menyanyi dengan
November ------- aku jelir lidah kat
December ------- aku lari keliling

2) Ambil ayat dari hari lahir u all :-

1 ------- burung hantu
2 ------- makluk asing
3 -------- public phone
4 ------- basikal aku
5 ------- lelaki salji
6 ------- gangster kampung
7 -------- mobile telefon aku
8 -------- hantu jepon
9 -------- kawan baik nenek aku
10 ------- kawan lembu aku
11 ------- cikgu lama aku
12 ------- kerbau ayah kawan aku
13 ------- ahli bomba
14 ------- lembu mak aku
15 ------- kambing ayah aku
16 ------- kapak mak aku
17 ------- lesung batu
18 ------- pedang aku
19 ------ lelaki lembut
20 ------- tikus adik aku
21 ------ ninja
22 ------- Chuck Norris
23 ------- mee kari adik aku
24 ------- kambing aku
25 ------- pemain bola sepak
26 ------- buaya
27 ------- ayam serama
28 ------- ipod aku
29 ------- kucing engkau
30 ------- kutu rayau
31 ------- hantu jepun

3) Ambil ayat dari hujung tahun u all di lahirkan :-

1 --------- di dalam kereta aku
2 --------- di atas katil engkau
3 --------- di dalam jamban
4 --------- di bawah katil
5 --------- di atas motosikal
6 --------- di bawah jambatan
7 --------- di atas bumbung rumah
8 -------- masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan

4) Ambil ayat dari color yang u all suka :-

putih --------- sebab aku suka macam tu
hitam -------- sebab aku memang degil
pink ---------- sebab aku memang terer
merah ------- sebab ade suara yang bagitau aku
biru ---------- sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau --------- sebab aku betul2 serius nak lakukan
purple ------- sebab ada orang suruh
kelabu ------- sebab aku tak boleh control diri aku
kuning ------- sebab ade orang ofer aku 10 rm
orange ------ sebab aku pikir aku bijak
cokelat ------ sebab aku memang boleh buat
lain2 --------- sebab diri aku seorang ninja!

ni Skinny nye..

aku menari dengan pedang aku di atas motosikal sebab aku memang terer….

U all nye plak..huhu
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: Just For Fun.....   Mon Oct 05, 2009 6:54 pm

aku punyer teruk sangat...tak boleh tulis...he he he....
Back to top Go down
ladycrow
B2
B2


motor : ST 1100 / Yamaha Majesty
Posts : 198
Join date : 2009-06-21
Age : 26
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Just For Fun.....   Tue Oct 06, 2009 9:19 am

Klak0 la...

"Aku karate kucing engkau di dalam bilik tokwan sebab aku memang terer" guling

Sesungguhnya Ladycrow x sekejam itu....
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
sWeEt hArLeY aNgEL
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 10
Join date : 2009-07-14
Age : 37
Location : pekan

PostSubject: Re: Just For Fun.....   Tue Oct 06, 2009 11:10 am

yg ni sWeEt punya lak yer....


aku lompat atas kapak mak aku semasa jalan2 cari kucing adik aku sebab aku tak boleh control diri aku
guling guling guling
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Just For Fun.....   Today at 12:02 pm

Back to top Go down
 
Just For Fun.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: TAMBAHAN EXTRA :: BORAK APA SAJE-
Jump to: