PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 aktiviti sihat,ceria n cergas "chi kong"

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
o-jangvl
Guest



PostSubject: aktiviti sihat,ceria n cergas "chi kong"   Wed Apr 22, 2009 6:01 pm

salam, n slmt sejahtera kpd semua bikers..
eden pun nak syer jgak cito pasal aktiviti "chi kong", aktiviti ni eden raso baru lagi di perkenalkan kpd semuo bikers, tapi eden raso seronok jgak dapek join sekali ngan bikers2 lain, lebih2 lgi kpd sifu kito iaitu sifu Jason.. harap2 kpd bikers lain dapek dtg join sekali pada ari ahad pkl 8.00am di tmn teruntum. bilo dah bersenam barulah raso sodap sikit badan bila nak ride balik tampin.. akhir sekali majulah bikers untuk sukan.. Rolling Eyes Rolling Eyes Razz Razz
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: aktiviti sihat,ceria n cergas "chi kong"   Thu Apr 23, 2009 2:29 am

bagussss cheers joinlah..marilah semua join ini chi kong banyak baikkkk(kata jason king)
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: aktiviti sihat,ceria n cergas "chi kong"   Sun May 03, 2009 11:22 pm

kepada bro2 semua, sekali lagi aku promote aktiviti ni...marila ramai2 turun masa hari ahad...
mmg bagus Qigong ni...sebenarnya aku mmg dah lama cari tok guru yg boleh ngajar aku benda ni...tapi yg banyak aku jumpa, Tai Chi...tak sangka pulok terjumpa kat Pahang Riders... Very Happy

benda ni bukan senang nak dapat free bro...kawan sekerja aku belajar, RM200 satu kelas selama 8 jam (full day la)...pastu ajar satu kata one shot je...
ni free pon kurang sambutan...rugi woo... No No
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: aktiviti sihat,ceria n cergas "chi kong"   Today at 12:08 pm

Back to top Go down
 
aktiviti sihat,ceria n cergas "chi kong"
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» mcleod 12" x 1" x 23 spline clutch
» ARM WARS "TRIPLE ExXxCEL" Excel Exhibition Centre LONDON 28th - 31st May 2010
» "Restoration Parts" feedback thread
» "Hoods Up" Day at the High
» Speed Channels "Pass Time" 100th episode

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: KOPITIAM@BORAK KOSONG-
Jump to: