PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 SELAMAT BERPUASA....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: SELAMAT BERPUASA....   Tue Aug 10, 2010 4:51 pm

[url=


SALAM RAMADHAN DR SQ UTK TEAM PAHANG RIDERS...
Back to top Go down
sara nar38
LESEN L
LESEN L


Posts : 65
Join date : 2009-04-02
Age : 48
Location : TUDM BUTTERWORTH

PostSubject: Re: SELAMAT BERPUASA....   Thu Aug 12, 2010 5:53 pm



SELAMAT BERPUASA............


kenapa tak ada berita terkini ???? senyap je...........

angry
angry2
Back to top Go down
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: SELAMAT BERPUASA....   Tue Aug 17, 2010 10:21 am


Selamat berpuasa macha...

Berita terkini hiburan sensasi banyak di ambik alih olih tv9 plak sekarang....setengah jam sekali berita
keluar....di tambah pulak sekarang reporter banyak yang dah pencen, kalau ada yang baru pun dia org
lebih berminat utk bekerja di middle east...walaupun panas perit tapi gaji nyer lumayan pak...
heheeh sebab tuh lah senyap sekarang.
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: SELAMAT BERPUASA....   Thu Aug 26, 2010 4:17 pm

selamat berposa dan selamat hari raya to all pahang riders hok kenal lagi kawe.....
maaf zahir dan batin kot ada salah dan silap kepada semua....

memang sunyi sungguh web ni la ni..... harap sapa hok buka web ni dapat sampaikan salam kawe ni kepada hok lain....amin...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: SELAMAT BERPUASA....   Today at 10:26 am

Back to top Go down
 
SELAMAT BERPUASA....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Selemat Hari Raya
» Wild Boar invasion of Kranji
» Selamat Hari Raya 2015
» Wishing all my Muslim friends.....Selamat Hari Raya

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: TAMBAHAN EXTRA :: BORAK APA SAJE-
Jump to: