PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Tue May 12, 2009 1:31 am

ok kawan²...
ni gambar Ride makan udang galah kat Rompin semalam...
tak banyak gambar ditangkap...sebabnya? sebab aku malas la...



macam biasa, berkumpul kat Taman Kerang


Motor Zaha V8 pulak rosak


Motor Abang Din. Tak dapat beli, ambik gambar pon jadi la...


Isi minyak kat Petronas Tanjung Lumpur. Kelihatan Bro Awie Wings di situ. afro


Our new brother. Shah V9. Tapi gambar di"interframe" oleh Boy & Cik Kiah.


Ada pulak motor tetiba mati. Misteri sungguh. affraid


Atuk: Ni mesti penunggu jalan ni dah kacau kita nih.
Zoom: Jangan buat cerita seram tuk. Gua bukan berani sangat ni.
Atuk: Ceh!!! Siang2 pon takut ke? Kata hardcore biker. (marah Atuk pada Zoom walaupon Atuk pon berdebar sebenarnya)
Bila dah check, rupa²nya motor tersebut mengalami penyakit monochlorozingretis yg disebabkan oleh virus H6N14. Atau senang citer dalam bahasa kampung, motor ni abis minyak.

Gambar makan tak dapat disiarkan sebab tak sempat ambik. Kalau aku dok ambik gambar, alamat semua udang kena belasah ngan Pakcik Nawie la jawapnya....


Habis makan, kita ride gi isi minyak. Bawak tong sekali untuk motor yg kena penyakit monochlorozingretis tadi.


Disebabkan ni kamera aku, dah pasti ada muka aku kan?? hehe


Zoom pulak mintak belanja gambar.


Kat Nenasi, tunggu motor isi minyak. Ada lagi yg mintak belanja gambar. Snap je la.


Dengan isteri beliau sekali aku belanja gambar. Sebab tolong sendukkan nasik untuk kitorang masa makan tadi. Hehe lol!
Back to top Go down
boyvulcan1500
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 23
Join date : 2009-04-07
Age : 30
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Tue May 12, 2009 11:27 am

huhahahah!!!!ride ni mmg best,smpi ilang no plate moto aku..tp yg lg best on the way back, aku, sara n the gang mengharung hujan,da la pkai helmet steng,mmg best!!!!!!
Back to top Go down
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Tue May 12, 2009 12:11 pm

Memang lah best dah ride makan jer...berhenti makan makan berhenti ehhh tak boleh ker buat ride
tak makan? Patut lah bikers ramai ada tong tamgki spare....huhuhuuuhhu
Back to top Go down
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Tue May 12, 2009 12:13 pm

EH JENAL....GAMBAR WA LU TAK BELANJER LAH PLAK...KAN ARI TUH MINYAK MOTO LU WA DAH BELANJA...HUHUHUHU
LU BELANJER WA GAMBAR LAH PLAK....
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Tue May 12, 2009 5:27 pm

fendi vstar wrote:
EH JENAL....GAMBAR WA LU TAK BELANJER LAH PLAK...KAN ARI TUH MINYAK MOTO LU WA DAH BELANJA...HUHUHUHU
LU BELANJER WA GAMBAR LAH PLAK....
setakat belanja minyak tak mainla bro...
lain kali belanja la aku gi kara-ok ke, massage ke, dangdut ke........................................................
baru aku belanja ko gambar...
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Tue May 12, 2009 6:41 pm

Razz itu gua setuju clown clown clown clown cheers elephant lol!
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Thu May 14, 2009 3:47 pm

oooo.....bikers2 g mkn udang kt rompin ek...tak ajak skinny pun...mntg2 la kiter ni skinny... Sad patut la si abg jenal tu tembam semcm je skinny tgk....byk plak ade tangki lbh...
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Thu May 14, 2009 5:44 pm

dier tangki besor wooo Mad
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Fri May 15, 2009 11:58 am

lain x kalau ada makan2 nanti i bawak u erk skinny.....u makan sikit jer i tahu...u makan kulit i makan isi...
itu jenal kita tak payah bawak lah dia makan manyak loooo lia punyeee tangki manyak mesar loooo....

Alah gua lanje lu kedai mamak dah lah jenal rasuah...tak yah lah g dangdut2 tuh.....gua dah pencen dah
main dangdut2 nih......bukan malam2 lu kijer jaga pintu kat dangdut ke jenal? huuhuhuhuuh
Lagi mau suluh wa melanja woooooo.....
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Fri May 15, 2009 4:50 pm

fendi vstar wrote:
lain x kalau ada makan2 nanti i bawak u erk skinny.....u makan sikit jer i tahu...u makan kulit i makan isi...
itu jenal kita tak payah bawak lah dia makan manyak loooo lia punyeee tangki manyak mesar loooo....

Alah gua lanje lu kedai mamak dah lah jenal rasuah...tak yah lah g dangdut2 tuh.....gua dah pencen dah
main dangdut2 nih......bukan malam2 lu kijer jaga pintu kat dangdut ke jenal? huuhuhuhuuh
Lagi mau suluh wa melanja woooooo.....

whahahaha....bro fendi nk bw skinny...nti nangis plak aweks2 seluruh ktn ni....mcm tau2 je skinny mkn cikit, kiter ader prnh jumper ka??takdak kan.....cian kt abg jenal tu, bw abg jenal skli la, skinny x mkn abis, bole bubuh dlm tangki abg jenal...
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Sat May 16, 2009 2:35 am

ikut korang lah cyclops
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Sat May 16, 2009 10:49 am

oitt...
korang jangan main²...tangki spare aku ni bukan sebarangan tau...dalam tu pernuh ngan Qi (sebut Chi)...tak caye, tanya Sifu Jason...dia tahu maa.....

Fendi,
aku mmg la buat part time jaga dangdut...tapi takleh masuk dalam woo...kena jaga kat luar jek....
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Sun May 17, 2009 1:50 am

Jenal Vulcan wrote:
oitt...
korang jangan main²...tangki spare aku ni bukan sebarangan tau...dalam tu pernuh ngan Qi (sebut Chi)...tak caye, tanya Sifu Jason...dia tahu maa.....

Fendi,
aku mmg la buat part time jaga dangdut...tapi takleh masuk dalam woo...kena jaga kat luar jek....

abg jenal jd jaga pintu dangdut jer tu, mmg la msok xleh, dh mane muat pintu tu ngan bdn abg jenal...
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Sun May 17, 2009 9:17 am

ko jangan tak tahu skinny...
aku nih dulu part time jadi orang minyak...selagi angin boleh telus, aku boleh telus gak...
lagipon setakat pintu sempit apa nak heran? sempit la best......kan fendi kan? kan?
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Sun May 17, 2009 4:34 pm

Jenal Vulcan wrote:
ko jangan tak tahu skinny...
aku nih dulu part time jadi orang minyak...selagi angin boleh telus, aku boleh telus gak...
lagipon setakat pintu sempit apa nak heran? sempit la best......kan fendi kan? kan?

Embarassed Embarassed Embarassed waaaaaaaaaa.........ape sempit2 ni....dh lari dr topic ni abg jenal oiiii.....oh tidakkkkkkkkkkkkkk
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Sun May 17, 2009 7:04 pm

Skinny Queen wrote:

Embarassed Embarassed Embarassed waaaaaaaaaa.........ape sempit2 ni....dh lari dr topic ni abg jenal oiiii.....oh tidakkkkkkkkkkkkkk
eh!! apa pulak? aku citer pasal pintu yg sempit...kira tak lari topik lagi...lain la kalau citer pasal pintu sumpit ke, pintu semperit ke, pintu parit ke...baru dikira off topic... study study
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Mon May 18, 2009 12:32 pm

Jenal Vulcan wrote:
Skinny Queen wrote:

Embarassed Embarassed Embarassed waaaaaaaaaa.........ape sempit2 ni....dh lari dr topic ni abg jenal oiiii.....oh tidakkkkkkkkkkkkkk
eh!! apa pulak? aku citer pasal pintu yg sempit...kira tak lari topik lagi...lain la kalau citer pasal pintu sumpit ke, pintu semperit ke, pintu parit ke...baru dikira off topic... study study

alah abg jenal dh malus la tu, saje je nk citer psl pintu la plak...ngaku je la...sempit mende ntah...
Back to top Go down
baby_manje
B2
B2


Posts : 120
Join date : 2009-05-12
Age : 37
Location : kuantan

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Wed May 20, 2009 2:49 am

huh... majuk arrr... makan udang x ajak org.....sbb tu gambo x banyak... majuk majuk... malas kawan.... scratch
Back to top Go down
baby_manje
B2
B2


Posts : 120
Join date : 2009-05-12
Age : 37
Location : kuantan

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Wed May 20, 2009 2:50 am

arghhh... majuk arr... makan udang x ajak org... tu yang gambo x banyak tuh... majuk majuk. majuk.....xnak kawan.... scratch
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Wed May 20, 2009 2:38 pm

Skinny Queen wrote:
Jenal Vulcan wrote:
Skinny Queen wrote:

Embarassed Embarassed Embarassed waaaaaaaaaa.........ape sempit2 ni....dh lari dr topic ni abg jenal oiiii.....oh tidakkkkkkkkkkkkkk
eh!! apa pulak? aku citer pasal pintu yg sempit...kira tak lari topik lagi...lain la kalau citer pasal pintu sumpit ke, pintu semperit ke, pintu parit ke...baru dikira off topic... study study

alah abg jenal dh malus la tu, saje je nk citer psl pintu la plak...ngaku je la...sempit mende ntah...
takdenye aku nak malu2 ni skinny oii!! urat malu aku dah lama dah putus...HAHAHA

baby_manje wrote:
arghhh... majuk arr... makan udang x ajak org... tu yang gambo x banyak tuh... majuk majuk. majuk.....xnak kawan.... scratch
haha...yg ni aku tak camporr....
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Thu May 21, 2009 6:49 pm

Jenal Vulcan wrote:
Skinny Queen wrote:
Jenal Vulcan wrote:
Skinny Queen wrote:

Embarassed Embarassed Embarassed waaaaaaaaaa.........ape sempit2 ni....dh lari dr topic ni abg jenal oiiii.....oh tidakkkkkkkkkkkkkk
eh!! apa pulak? aku citer pasal pintu yg sempit...kira tak lari topik lagi...lain la kalau citer pasal pintu sumpit ke, pintu semperit ke, pintu parit ke...baru dikira off topic... study study

alah abg jenal dh malus la tu, saje je nk citer psl pintu la plak...ngaku je la...sempit mende ntah...
takdenye aku nak malu2 ni skinny oii!! urat malu aku dah lama dah putus...HAHAHA

baby_manje wrote:
arghhh... majuk arr... makan udang x ajak org... tu yang gambo x banyak tuh... majuk majuk. majuk.....xnak kawan.... scratch
haha...yg ni aku tak camporr....

Urat malu bang jenal je putus ker...benda lain pun mesti turut putus kannn....... Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Thu May 21, 2009 10:14 pm

Skinny Queen wrote:

Urat malu bang jenal je putus ker...benda lain pun mesti turut putus kannn....... Laughing Laughing Laughing
benda lain? amende tuh? sila berikan contoh yg jelas dan nyata.... scratch scratch
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Fri May 22, 2009 4:38 pm

Jenal Vulcan wrote:
Skinny Queen wrote:

Urat malu bang jenal je putus ker...benda lain pun mesti turut putus kannn....... Laughing Laughing Laughing
benda lain? amende tuh? sila berikan contoh yg jelas dan nyata.... scratch scratch

whahahaha...nk wa ckp direct 2 the point ker......nti kiter jumpe wa ckp ek...abis nti sumer org ckp wa lucas la plak kl wa taip dlm ni.... Very Happy Very Happy Very Happy abis kena blacklist ngan bro zoom nti....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)   Today at 4:38 am

Back to top Go down
 
Program makan udang galah di Rompin (10 May 2009)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» makan in & ard golf courses
» Makan place in Johor
» Best Elementary/Gr. 8 Basketball Program in Toronto
» Help with Excel 5.0 Based Bullseye Competition Scoring Program!!!
» 50 mile training program

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: ARKIB GAMBAR-
Jump to: