PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 Enang Jahanang

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Enang Jahanang   Tue May 12, 2009 11:24 am

Nama enang jahanang...

1. Gundala
2. Jagindas
3. Katipang
4. Paragas
5. ? lupo daaaaa....
6. Karambit.

Huh...sapa2 yag tahu nama soarng lagi tuh wa kasi hadiah melencong ke LAS VEGAS dan AMSTERDAM 2 hari 6 malam termasuk tiket ketapi pegi balik....apa pun boss dia KARAMBIT lah...huh nih paling jahat tak patut lah ini
orang...kepala botak perut boroi...badan ngan muke penuh parut2 bekas kena tetak keris, tombak, lawi ayam, lawi itik
dan pisau cukur janggut...eh pistol masa tuh mana ada lagi daaaa.....cerita dia sebenar nyer nak bagi tahu nih
si karambit tuh ada kat dalam group bikers nih sebab p ramlee tak sempat nak bunuh pangkah muke dia pramlee yg mati dulu...DOL YANG MATI DULU...MINAH YANG MATI DULU....so bikers out there do watch out with this guys
lu olang yangan carik pasal loooo lia pun sulah lama talak munuh olang loooooo........
Back to top Go down
boyvulcan1500
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 23
Join date : 2009-04-07
Age : 30
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Tue May 12, 2009 11:30 am

hahahaha,mmg die ade,klau dulu die bwk kuda, skarang ni dia bwk kuda besi,better watch out bikers!! Aku dgr cite die ni wanted kt Siberia...
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Tue May 12, 2009 4:14 pm

dier punye tagline"oh!my god" dan dier akan gelak huahahahaha lol!
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Thu May 14, 2009 3:36 pm

fuiyoooooooo....takutnyer citer abg fendi ni ek...cam ner la muke si enang jahanang tu ek....
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Thu May 14, 2009 3:39 pm

ops sori2....kerambit ek name dia.....manyak jahat maaaa??
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Thu May 14, 2009 3:40 pm

ops sori2....kerambit ek name dia.....manyak jahat maaaa??
Back to top Go down
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Sat May 16, 2009 2:28 am

tp seganas2 6 jahanam...wa tahu apa dia takut.... Laughing Laughing Laughing

nak tahu ape die....
Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
baby_manje
B2
B2


Posts : 120
Join date : 2009-05-12
Age : 37
Location : kuantan

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Sat May 16, 2009 2:29 am

takut biniiiii Twisted Evil
Back to top Go down
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Sat May 16, 2009 2:33 am

baby_manje wrote:
takut biniiiii Twisted Evil

itu yg dah biasa...ader lg..... Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Sat May 16, 2009 2:53 am

apo ko dier nye??? drunken drunken
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
atukst13
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : HONDA ST1300 WJT 1551
email : acmakmur@yahoo.com
Posts : 38
Join date : 2009-04-01
Age : 52
Location : KUANTAN PAHANG

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Sat May 16, 2009 11:58 pm

Skinny Queen wrote:
ops sori2....kerambit ek name dia.....manyak jahat maaaa??

NANG JAHANANG NI BAIK.. SAPER KATER DIA JAHAT? NAMA BARU DIA ROMEO... TAPI ORANG PANGGIL DIA ROMEO BOTOK. FENDI.. DOK BAIK MU KATER DIER GITUHHH... NOK AJOK MU GI RIDE KELATANG TUHHH... TAPI DIA NAIK TEKSI LA... WAKAKAKA... PAS TU PAKAI KAIN PELEKAT SIMPUL ATAS PALE LUTUK. JALANG DOK PAKA SELIPA... AMIN BOTOK JER HOK SANGGUP JALANG NGANG DIER...

MALAM TU DIA BUNUH TIGA NYAWA... SEBAB KETIK PUNGGUNG DIER... PUNGGUNG HITANG DOK NAPOK MERAH PONG...
Back to top Go down
http://WWW.pahangriders.forumotions.net
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Sun May 17, 2009 12:17 am

Whahahaha...enang jahang mana takut bini lah....dia nih jenis tikam tak lut lah...kalau takat bom sukoi
suruh sara tembak pun wa ingat baru sikit jer kain lipat paras lutut dia yg koyak tuh....wa pernah gak try tetak ini
orang oooo pakai pedang samurai wa ada sebilah kat umah....nak tahu sumbing pedang wa ooooo dia tepis jer
pakai jari guna jurus virago peringkat ke 5.....apa pun atok citer tuh memang betol lah...lipan kekoh punggong
dia ari tuh masa ride g melaka pun sampai tercabut gigi lipan tuh ....huhuhhuhu...tak der kesan pun
kat ponggong dia yang itam lagi berkilat tuh......cadangan dia nak ride KELANTAM tuh patut kita sokong
sebab kat sana banyak lagi gundik2 dia simpan sana...plak lagi harta rampasan dia dulu banyak lagi oooo
mana tahu dia kasik kita ooooo....so apa lagi meh lah kita g kelantam ......
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Sun May 17, 2009 12:51 am

aku ada sikit kemusykilan...
yang korang tahu jek punggung dia hitam berkilat nih......
korang skodeng dia ke??? Suspect Suspect
kot ye pun nafsu buas, pilihla mangsa sikit bro.....
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Sun May 17, 2009 1:36 am

fendi vstar wrote:
Whahahaha...enang jahang mana takut bini lah....dia nih jenis tikam tak lut lah...kalau takat bom sukoi
suruh sara tembak pun wa ingat baru sikit jer kain lipat paras lutut dia yg koyak tuh....wa pernah gak try tetak ini
orang oooo pakai pedang samurai wa ada sebilah kat umah....nak tahu sumbing pedang wa ooooo dia tepis jer
pakai jari guna jurus virago peringkat ke 5.....apa pun atok citer tuh memang betol lah...lipan kekoh punggong
dia ari tuh masa ride g melaka pun sampai tercabut gigi lipan tuh ....huhuhhuhu...tak der kesan pun
kat ponggong dia yang itam lagi berkilat tuh......cadangan dia nak ride KELANTAM tuh patut kita sokong
sebab kat sana banyak lagi gundik2 dia simpan sana...plak lagi harta rampasan dia dulu banyak lagi oooo
mana tahu dia kasik kita ooooo....so apa lagi meh lah kita g kelantam ......

aiseyman....u all ni dok citer dlm bahsa kelantam, wa tatak paham maaa...kl lumpor ckp laaa....ponggong itam berkilat!! bro fendi dh tgk ek...oooo....suke skodeng upernyer.... affraid
Back to top Go down
atukst13
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : HONDA ST1300 WJT 1551
email : acmakmur@yahoo.com
Posts : 38
Join date : 2009-04-01
Age : 52
Location : KUANTAN PAHANG

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Sun May 17, 2009 12:34 pm

Jenal Vulcan wrote:
aku ada sikit kemusykilan...
yang korang tahu jek punggung dia hitam berkilat nih......
korang skodeng dia ke??? Suspect Suspect
kot ye pun nafsu buas, pilihla mangsa sikit bro.....


Syoh syoh nko salah masuk kandang. Ini bkn topik utk gay hehe. Klu gay dia ride pakai kemeja putih kain
Lembut ada ropol2.
Nurul opsss nasrul pnah operate punggung zaha tp dia bkn gay, dia wanita sejati.
Chehh klu aku ternampak pgng buragas mau cuti mkn 4 minggu wakaka
Back to top Go down
http://WWW.pahangriders.forumotions.net
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Sun May 17, 2009 2:20 pm

atukst13 wrote:
Jenal Vulcan wrote:
aku ada sikit kemusykilan...
yang korang tahu jek punggung dia hitam berkilat nih......
korang skodeng dia ke??? Suspect Suspect
kot ye pun nafsu buas, pilihla mangsa sikit bro.....


Syoh syoh nko salah masuk kandang. Ini bkn topik utk gay hehe. Klu gay dia ride pakai kemeja putih kain
Lembut ada ropol2.
Nurul opsss nasrul pnah operate punggung zaha tp dia bkn gay, dia wanita sejati.
Chehh klu aku ternampak pgng buragas mau cuti mkn 4 minggu wakaka

ooo...yang pakai baju putih ropolĀ² tu ek?
tapi aku rasa dia bukan gay la atuk...dia dah buktikan...dah ada anak pun sorang....
maka, aku yakin dia bukan gay...
tapi besar kemungkinan.....................................DIA BISEX
Exclamation Exclamation Exclamation
Back to top Go down
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Mon May 18, 2009 2:18 pm

Jenal Vulcan wrote:
atukst13 wrote:
Jenal Vulcan wrote:
aku ada sikit kemusykilan...
yang korang tahu jek punggung dia hitam berkilat nih......
korang skodeng dia ke??? Suspect Suspect
kot ye pun nafsu buas, pilihla mangsa sikit bro.....


Syoh syoh nko salah masuk kandang. Ini bkn topik utk gay hehe. Klu gay dia ride pakai kemeja putih kain
Lembut ada ropol2.
Nurul opsss nasrul pnah operate punggung zaha tp dia bkn gay, dia wanita sejati.
Chehh klu aku ternampak pgng buragas mau cuti mkn 4 minggu wakaka

ooo...yang pakai baju putih ropolĀ² tu ek?
tapi aku rasa dia bukan gay la atuk...dia dah buktikan...dah ada anak pun sorang....
maka, aku yakin dia bukan gay...
tapi besar kemungkinan.....................................DIA BISEX
Exclamation Exclamation Exclamation

wa rasakan kalau dah terlanjur tu, balik le kepangkal jalan.. bahaya tuuu..
Back to top Go down
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Mon May 18, 2009 3:06 pm

oooooo.....manyak belani lu wolang kutuk sama wa wooooo.....wa bukan BISEX lah....
gua sebenarnyer nak cerita nih....jangan citer sama orang erk......wa dah ada mini ooooo....
sulah empat maaa dah penuh koata dah....ada banyak lagi nak masuk tapi gua tak nak sebeb dah penuh...
isteri pertama gua oram kelantam....no dua aram thailam, no 3 oram s pura, yang no 4 oram Vieatnam wa baru kawin
oooo.....so ari nih wa dah pecah lobang....janji lu orang jgn bagi tahu lain orang erk.....
Lagi satu rasia penting negara yg wa nak bagi tahu nih.....sebenarnyer Sultan Brunai tuh abang gua tuh....
nih kalau org tahu nih kena bahaya nih....syyyyyyyyyyyyyhhhhh!!!!!!!!!!
Back to top Go down
boyvulcan1500
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 23
Join date : 2009-04-07
Age : 30
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Mon May 18, 2009 4:03 pm

haha!! tapi fendi, baju kau itu hari mmg bangsawan habis....aku ingat ko nk g belakon teater...tapi xpe ko mmg sorg yg brani,aku gerenti la xde bikers ln yg ada atas muka bumi ni brani pkai cam ko.SALUTE!!!!

p/s : cuba la tanya kat istana budaya, mana tau nk pakai plakon teater,blh la ko apply
Back to top Go down
boyvulcan1500
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 23
Join date : 2009-04-07
Age : 30
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Mon May 18, 2009 4:06 pm

haha!! tapi fendi, baju kau itu hari mmg bangsawan habis....aku ingat ko nk g belakon teater...tapi xpe ko mmg sorg yg brani,aku gerenti la xde bikers ln yg ada atas muka bumi ni brani pkai cam ko.SALUTE!!!!

p/s : cuba la tanya kat istana budaya, mana tau nk pakai plakon teater,blh la ko apply
Back to top Go down
boyvulcan1500
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 23
Join date : 2009-04-07
Age : 30
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Mon May 18, 2009 4:07 pm

haha!! tapi fendi, baju kau itu hari mmg bangsawan habis....aku ingat ko nk g belakon teater...tapi xpe ko mmg sorg yg brani,aku gerenti la xde bikers ln yg ada atas muka bumi ni brani pkai cam ko.SALUTE!!!!

p/s : cuba la tanya kat istana budaya, mana tau nk pakai plakon teater,blh la ko apply
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Mon May 18, 2009 5:26 pm

fendi vstar wrote:
oooooo.....manyak belani lu wolang kutuk sama wa wooooo.....wa bukan BISEX lah....
gua sebenarnyer nak cerita nih....jangan citer sama orang erk......wa dah ada mini ooooo....
sulah empat maaa dah penuh koata dah....ada banyak lagi nak masuk tapi gua tak nak sebeb dah penuh...
isteri pertama gua oram kelantam....no dua aram thailam, no 3 oram s pura, yang no 4 oram Vieatnam wa baru kawin
oooo.....so ari nih wa dah pecah lobang....janji lu orang jgn bagi tahu lain orang erk.....
Lagi satu rasia penting negara yg wa nak bagi tahu nih.....sebenarnyer Sultan Brunai tuh abang gua tuh....
nih kalau org tahu nih kena bahaya nih....syyyyyyyyyyyyyhhhhh!!!!!!!!!!

oooo...bro fendi ade terase ker dgn kaum yg jenis BISEX ni....org kater la kan, bkn skinny kater, kl marah2 ni, ye la tu... Very Happy mmg btol la bro zoom kater, bro fendi ni ganazzzzz....skinny kena kuar dr senarai pencalonan la ek....xberani den ha...
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: Enang Jahanang   Mon May 18, 2009 7:09 pm

Laughing berani kerna benar Suspect
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Enang Jahanang   Today at 4:33 am

Back to top Go down
 
Enang Jahanang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: KOPITIAM@BORAK KOSONG-
Jump to: