PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 JEKET PAHANG RIDERS

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: beli bro   Sun Jun 07, 2009 10:04 pm

beli bro jangan lak tak beli nanti rugi
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Sun Jun 07, 2009 10:17 pm

dtkcrow wrote:
beli bro jangan lak tak beli nanti rugi

sapa nak beli boleh bagi nama, duit dan saiz kat bro pendi.......... nanti bila dah tempah kena tunggu 3rd batch pulak...
Back to top Go down
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Sun Jun 07, 2009 10:32 pm

Jenal Vulcan wrote:
ajie wrote:
wah ade jaket pulak.aku kne tgl sokmo la..kasi upload gambar la tok..
tu ada 2 orang nak letgo jaket tuh...try la usha kot2 boleh fit ngan size...

a'ah, sy nk letgo jaket tu. besar gedabak...saiz XL. sy minat blh la kontek sy...
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Sun Jun 07, 2009 11:11 pm

o_jangshadow11 wrote:
Jenal Vulcan wrote:
ajie wrote:
wah ade jaket pulak.aku kne tgl sokmo la..kasi upload gambar la tok..
tu ada 2 orang nak letgo jaket tuh...try la usha kot2 boleh fit ngan size...

a'ah, sy nk letgo jaket tu. besar gedabak...saiz XL. sy minat blh la kontek sy...

mari.....mari...
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: ari tu nak gakk   Sun Jun 07, 2009 11:42 pm

that day i pun nak ambik gak but suddenly budget lari sikit. nak kejor tak larat dah.
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Mon Jun 08, 2009 12:38 am

dtkcrow wrote:
that day i pun nak ambik gak but suddenly budget lari sikit. nak kejor tak larat dah.

tak pe dahulukan yang penting dulu..... kalu x nak bg budget lari senang je cabut kaki dia... tak boleh lari la hahahaha..
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Mon Jun 08, 2009 8:24 am

rahmatchini wrote:
dtkcrow wrote:
that day i pun nak ambik gak but suddenly budget lari sikit. nak kejor tak larat dah.

tak pe dahulukan yang penting dulu..... kalu x nak bg budget lari senang je cabut kaki dia... tak boleh lari la hahahaha..

cheh cheh
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Mon Jun 08, 2009 9:53 am

dtkcrow wrote:
rahmatchini wrote:
dtkcrow wrote:
that day i pun nak ambik gak but suddenly budget lari sikit. nak kejor tak larat dah.

tak pe dahulukan yang penting dulu..... kalu x nak bg budget lari senang je cabut kaki dia... tak boleh lari la hahahaha..

cheh cheh

adussss kena tembak lagiii... sorry
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: jaket jaket jaket   Mon Jun 08, 2009 11:16 am

takper bro nanti leh la melaram ngn jaket baru.. bonus tahun ni kan ada..
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: jaket jaket jaket   Mon Jun 08, 2009 11:16 am

takper bro nanti leh la melaram ngn jaket baru.. bonus tahun ni kan ada..
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Mon Jun 08, 2009 12:06 pm

dtkcrow wrote:
takper bro nanti leh la melaram ngn jaket baru.. bonus tahun ni kan ada..

dapat ke bonusss...????? kalu keja goment macam saya ni dapat sebulan pun alhamdulillah.........
harap2 dapat la.. PM baru yang ke 6 ni,kena jaga hati rakyat... kan.. kalu tak bagi. he he...
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Tue Jun 09, 2009 3:45 am

rahmatchini wrote:
dtkcrow wrote:
takper bro nanti leh la melaram ngn jaket baru.. bonus tahun ni kan ada..

dapat ke bonusss...????? kalu keja goment macam saya ni dapat sebulan pun alhamdulillah.........
harap2 dapat la.. PM baru yang ke 6 ni,kena jaga hati rakyat... kan.. kalu tak bagi. he he...
keje gomen ar best bro....priviledge banyak....
keje swasta ni, nampak je gaji cam lebih, tapi bila tolak, sepak, terajang, lebih kurang je ngan keje gomen....

berkenaan gambar jaket, aku kat opis nih...nanti esok ar aku upload gambar jaket kita....

_________________
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Tue Jun 09, 2009 9:49 am

keje gomen ar best bro....priviledge banyak....
keje swasta ni, nampak je gaji cam lebih, tapi bila tolak, sepak, terajang, lebih kurang je ngan keje gomen....

berkenaan gambar jaket, aku kat opis nih...nanti esok ar aku upload gambar jaket kita....[/quote]

Tak kisah la gomen ke swasta ke janji rockk.....Okey bro jenal...dah upload jaket nanti boleh tengok....tak sabor tunggu esok ni...TQ...
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Tue Jun 09, 2009 4:44 pm

ni gambar2 jaket kita bro...
pandangan depan...


pandangan belakang...ada tulis Bikers Pahang...boleh cabut, letak Marshall ke apa ke...


Dalam ada lapisan kalis air (baju ujan)...boleh removed punya...


ni berkenaan jaket tu...

_________________
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Tue Jun 09, 2009 8:52 pm

apa lagi............ booking ..cepat.......
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: fuyooo   Wed Jun 10, 2009 2:10 pm

siap simpan dalam almari ngn alarm and security lagi tuuuu. nak bukak pakai retina scan....
sayang betul kat jaket tu yerrrr
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Wed Jun 10, 2009 5:56 pm

dtkcrow wrote:
siap simpan dalam almari ngn alarm and security lagi tuuuu. nak bukak pakai retina scan....
sayang betul kat jaket tu yerrrr
siap upah "guard" lagi jaga...hehe

_________________
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Wed Jun 10, 2009 11:04 pm

Jenal Vulcan wrote:
dtkcrow wrote:
siap simpan dalam almari ngn alarm and security lagi tuuuu. nak bukak pakai retina scan....
sayang betul kat jaket tu yerrrr
siap upah "guard" lagi jaga...hehe

bukan senang.............. antara riders pertama yang dapat jaket tu......... tu yang security giler....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: JEKET PAHANG RIDERS   Today at 10:27 am

Back to top Go down
 
JEKET PAHANG RIDERS
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» new riders in hurricane wv
» Quadcrew Riders New years Ride
» Riders Discount
» GunRunner from Southern RZR Riders
» Southern Side x Side Riders on the trail at Winrock ( Video )

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: JUALAN GARAJ PAHANG RIDERS :: BARANGAN BARU/NEW ITEMS-
Jump to: