PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
atukst13
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : HONDA ST1300 WJT 1551
email : acmakmur@yahoo.com
Posts : 38
Join date : 2009-04-01
Age : 52
Location : KUANTAN PAHANG

PostSubject: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Sat May 16, 2009 11:07 pm

Dear Sara,
On behalf of all members, I would like to say thank you for your supportive and effort while riding with us. I believe all it's come from your soul.
Cakap melayu la hehehe... kami semua akan terasa kehilangan bakal Marshal yang berkaliber, yang sangat memberikan sokongan dan sentiasa bersama rakan2 yang lain.
Persahabatan ini adalah untuk semlamanya dan walau dimana anda berada, kami tetap bersama.

Seperti my SMS, kami ada hati yang istimewa untuk di kongsi bersama. Kita berkawan bukan untuk suka2 sahaja, tapi kita berkawan untuk masa susah dan senang
SELAMAT MAJU JAYA DITEMPAT KERJA YANG BARU, KALAU NAK DTG KUANTAN, NAIK F18, EJECT KAT ATAS RUMAH AKU NANTI AKU BAWAK NKO GI BANDAR WAKAKAKA
Back to top Go down
http://WWW.pahangriders.forumotions.net
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Sun May 17, 2009 12:31 am

Salam bro...

Apa pun gua naktaip gak sepatah dua patah ayat gak nih.....senapang patah wa tak der...zoom mungkin ada lah...
gua dah kawan dgn macam2 orang sebelom nih....pakistani, indonesiani, chinese, mat salehi, congostan, gohead gostan,tanjung rambutan...ops tuh harta luar negara tuh.....KAYA3X...
Apa yang gua nak taip is FRIENDSHIP NEVER ENDS.....AND FRIENDS WILL LAST FOREVVEEERRRRRR....
tak kira lah lu kat mana.....lu memang best bro....
OOOps lupo nak pesan....kalau lu dah kijer kat Penang tuh ...masa lu naik fighter pusing2 kuantan lalu kat
kawasan umah gua jgn lupo drop buang buah pala ker survenier kasi gua lah....nih mak wa pun pesan
gak nih dia nak ubat buat pala yang cumor kat badan tuh ....kaki dia sengal2 lah maklumlah mak wa dah tua....huhuhuh
Apa pun all the best bro kat tempat kijer baru lu nanti.....sekali sekala bawak lah kita org naik kapal
tebang plak...wa dah boring dah asyik naik kapal laut jer nih.
Back to top Go down
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Mon May 18, 2009 2:05 pm

fendi vstar wrote:
Salam bro...

Apa pun gua naktaip gak sepatah dua patah ayat gak nih.....senapang patah wa tak der...zoom mungkin ada lah...
gua dah kawan dgn macam2 orang sebelom nih....pakistani, indonesiani, chinese, mat salehi, congostan, gohead gostan,tanjung rambutan...ops tuh harta luar negara tuh.....KAYA3X...
Apa yang gua nak taip is FRIENDSHIP NEVER ENDS.....AND FRIENDS WILL LAST FOREVVEEERRRRRR....
tak kira lah lu kat mana.....lu memang best bro....
OOOps lupo nak pesan....kalau lu dah kijer kat Penang tuh ...masa lu naik fighter pusing2 kuantan lalu kat
kawasan umah gua jgn lupo drop buang buah pala ker survenier kasi gua lah....nih mak wa pun pesan
gak nih dia nak ubat buat pala yang cumor kat badan tuh ....kaki dia sengal2 lah maklumlah mak wa dah tua....huhuhuh
Apa pun all the best bro kat tempat kijer baru lu nanti.....sekali sekala bawak lah kita org naik kapal
tebang plak...wa dah boring dah asyik naik kapal laut jer nih.

hello my friend, wa pun nak ucapkan lah jugak selamat tinggal dan selamat lah semuanya, walaupun bro sara ni baru wa kenali, tpi dia memang seorang yg happy go lucky, so wa pun sedih jgklah, kalau dah dapat member baru jgn le lupakan member2 lama pulok, satu lgi nasihat drpd wa, kaalu bawa jet tu slow2 le sikit.. ingat le kitorang yg ride moto kat bawah.. n good luck..
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Mon May 18, 2009 7:20 pm

Tahniah diucapkan kpd bro sara kerna dapat posting jauh2 dari pahang riders yang dok menyakat beliau sampai beliau merajuk lantas meminta dengan rela hati untuk posting ngan secepat mengkin rabbit Ingat lagi kali pertama berjumpa kite ride ke Kl Bikeweek anda adalah seorang yg pemalu..bayangkan rumah dua tingkat boleh tido,beliau nak tido gak kat kerusi panjang tepi tandas kat bawah..kalau kata tido kat tandas pun beliau akan angguk lantas terus tido di tandas..anyway jgn lupe kami di sini Twisted Evil ingatlah org tersayang...dont drink and drive Basketball lol!
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
baby_manje
B2
B2


Posts : 120
Join date : 2009-05-12
Age : 37
Location : kuantan

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Tue May 19, 2009 9:40 pm

pic malam perpisahan buat mr sara kita akan menyusul x lama lagi... harap bikers semua bersabar.... wa nak siapkan jahitan tempahan manik wa dulu....... hahahhaha..
Back to top Go down
nicegurlz
LESEN L
LESEN L


Posts : 81
Join date : 2009-05-18
Age : 36
Location : Quantown

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Tue May 19, 2009 11:08 pm

Gd luck 2 Mr Sara. semoga hepi dtmpt baru...
jgn luper member2 phg rider kt cni....
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Tue May 26, 2009 2:12 am

chopper kalau beliau lupakan kite,kite tembak motor beliau shoot angry2 angry sinchan hooray
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
eida
LESEN L
LESEN L


Posts : 92
Join date : 2009-04-08
Age : 35
Location : kuantan

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Tue May 26, 2009 9:54 am

salam sejahtera ,
4 my brother sara ,
selamat bertugas ditempat baru , emmm selamat dapat peluk bini cz wa tahu selame ni lu tido peluk bantal busuk aje, OH MY GOD!!!
sedih gile lah , cz wa ilang member ride ke TTS & yang penting ilang pomen yg nak tengok2 kan kude besi wa...
ape2 ponn good luck, dah pindah sane jangan lupe kami kat sini yee
Back to top Go down
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Tue May 26, 2009 4:04 pm



Last edited by zoomwinger on Tue May 26, 2009 9:29 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
baby_manje
B2
B2


Posts : 120
Join date : 2009-05-12
Age : 37
Location : kuantan

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Tue May 26, 2009 4:07 pm

Subject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA Today at 7:04 am

--------------------------------------------------------------------------------

sad UWAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaa... bRo sara nak p daaaaaaaaaaaaaa....
tiada lagi wa nak snap pic brO sara atas motOr .....
askar tiada lagi wa nak tgk wajah pemalu brO sara....
askar tiada lagi rakan ride yang menunggu kat stesen minyak sementara tggu bikers lalu dr bandar kuantan nak ke hala kl atau melaka....
t sinchan iada lagi brO sara yang malu nak tidO kat atas... hehehheh zOom je tau.......
kalau rasa nak kembali ke pangkal jalan (kuantan) 'jangan salah paham'
kembalilah semula... kami memerlukan brO sara... huaaawwawawawwww
angry sah sah berbelah bagi... khi khi khik hi
anyway... SELAMAT MAJU JUNTION Ops!!! silap... SELAMAT MAJU JAYA... JUMPA LAGIKKKKKKKK... KALAU KAMI KE PENANG... JANGAN LUPER SAMBUT DGN KOMPANG N KARPET MERAH SEPANJANG JAMBATAN PULAU PINANG............ xnak naik feri nanti tenggelam.... hehhehehe
Back to top Go down
fadz
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 18
Join date : 2009-05-15

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Tue May 26, 2009 5:57 pm

selamat maju jaya to bro sara... Smile
jangan lupa kat kami di sini...walaupn br 1st time fadz joint ride bersama ke melaka aritu..tp keakraban tu mcm dah lama kenal... Very Happy


paling fadz ingat sekali tang mata tu
...mata mu tetap menjadi pujaanku...hehe...

p/s
abg sara leh pinjam mata tak? hehe...
Back to top Go down
baby_manje
B2
B2


Posts : 120
Join date : 2009-05-12
Age : 37
Location : kuantan

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Tue May 26, 2009 8:27 pm

hye... nama pun suami isteri ... duk 1 uma lak tu.. sebilik...pakai internet pun yang sama... asal on je forum ni da x chek dah saper punyer name... pakai taip jek... pas taip pakai send jek... pas tu baru perasan yang nick yang di pakai bukan diri sendiri puyna.... oleh itu.... ayat yang panjang tuh bukan zoom yang taip... isterinyer yang taip... merangkap diriku lah..... sorry lupew lak nak buang... lantak lah....////SELAMAT MAJU JAYA MR SARA.... ........ INI MR SARA askar ... HAHAHAHAH... datang melawat kami kat sini kalau x bawak cenderamata kitorang tembak.... jambatan pulau pinang pun jadik larrrrr
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Tue May 26, 2009 11:19 pm

salam sejahtera ,
4 my brother sara ,
selamat bertugas ditempat baru ,nampaknya hilang lagi sorang wakil airforce kat dalam group ni........ anyway thanks for your support kat group riders kita ni.......goodluck bro! askar askar askar
Back to top Go down
olan7004
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 7
Join date : 2009-04-06

PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Wed Jun 03, 2009 5:59 pm

alo bro... atas purut k???

Anyaway.... sori la bro aku tak reti nak bermadah or berpuisi...

Di kesempatan ini aku nak ucapkan bnyk2 TQ kat kao laa... dan selamat maju jaya dalam semua bidang... yang kao ceburi

GOOD LUCK BRO




chopper
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA   Today at 10:25 am

Back to top Go down
 
SELAMAT MAJU JAYA EN SARAVANA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Permas Jaya Golf Club @ johor
» Permas jaya night golf?
» New join!
» Golf in Penang
» Which club in Johor should I join?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: TAMBAHAN EXTRA :: BORAK APA SAJE-
Jump to: