PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 now for u-jawab jgn tak jawab

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: now for u-jawab jgn tak jawab   Sat Jun 06, 2009 12:41 am

Ada 20 ekor babi di dalam sebuah lori, dalam perjalanan ke pusat penyembelihan, lori pergi ke stesen minyak… dua ekor babi tak tahan bau diesel lalu melompat… seterusnya… lori itu berhenti di lampu isyarat… seekor babi melompat kerana tidak sabar menunggu… dan di Simpang Tiga… seekor babi terasa amat panik lalu melompat… berapa ekor babi yang tinggal…?
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: 2nd nyer   Sat Jun 06, 2009 12:43 am

Babi dan beruk ada seorang kawan iaitu tarzan, apabila tarzan mandi kenapa babi dan beruk gelak?
guling guling guling guling guling guling guling guling guling guling guling guling
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: 3rd one   Sat Jun 06, 2009 12:44 am

Sepasang suami isteri, SI isteri mengandung anak sulung dan mengidam hendak memakan daging rusa putih. SI suami yang sayangkan isteri, lalu pergi memburu masuk hutan keluar hutan, naik gunung turun gunung dan dapatlah ia. Apabila anak mereka lahir, SI suami memberi nama Siti Nurhailiza. Soalannya, mengapa Si suami memberi nama anaknya Siti Nurhailiza?
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: 4th one   Sat Jun 06, 2009 12:45 am

Antara orang perempuan dengan angkasawan perempuan apakah perbezaan dan persamaannya…?
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: 5th one   Sat Jun 06, 2009 12:46 am

Dalam banyak-banyak lembu, lembu apa yang orang suka cari?
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: 6th one   Sat Jun 06, 2009 12:47 am

dalam banyak-banyak kancil... bilakah kancil menjadi babi???
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: 7th one   Sat Jun 06, 2009 12:48 am

mengapakah apabila direnung, ditelek, diamati dan di selidiki; anak babi yang berjalan mesti menunduk?
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Sat Jun 06, 2009 2:14 am

dtkcrow wrote:
Babi dan beruk ada seorang kawan iaitu tarzan, apabila tarzan mandi kenapa babi dan beruk gelak?
guling guling guling guling guling guling guling guling guling guling guling guling
sebab "ekor" Tarzan kat depan...pendek pulak tu....

dtkcrow wrote:
Dalam banyak-banyak lembu, lembu apa yang orang suka cari?
Lembu hilang....

dtkcrow wrote:
dalam banyak-banyak kancil... bilakah kancil menjadi babi???
bila kat parking...nampak dari jauh cam parking kosong, sampai dekat ada sebijik kancil parking...maka, keluarla ayat maki, "babila kancil ni".

dtkcrow wrote:
mengapakah apabila direnung, ditelek, diamati dan di selidiki; anak babi yang berjalan mesti menunduk?
sebab dia malu....mak bapak dia babi....

yg lain2 tu, aku takde idea lagi......

ni aku pulak yang nak tanya...


1. Banyak2 kotak, kotak apa takleh nak diangkat?
2. Kenapa orang tebang balak?
3. Kenapa siput babi jalan slow gile?

_________________
Back to top Go down
uncletapa
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 1
Join date : 2009-06-05

PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Sat Jun 06, 2009 3:06 am

dtkcrow wrote:
Ada 20 ekor babi di dalam sebuah lori, dalam perjalanan ke pusat penyembelihan, lori pergi ke stesen minyak… dua ekor babi tak tahan bau diesel lalu melompat… seterusnya… lori itu berhenti di lampu isyarat… seekor babi melompat kerana tidak sabar menunggu… dan di Simpang Tiga… seekor babi terasa amat panik lalu melompat… berapa ekor babi yang tinggal…?

20 ekor da.. babi mana lompat .. hahaha dia sondol je
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Sat Jun 06, 2009 11:25 am

Jenal Vulcan wrote:
dtkcrow wrote:
Babi dan beruk ada seorang kawan iaitu tarzan, apabila tarzan mandi kenapa babi dan beruk gelak?
guling guling guling guling guling guling guling guling guling guling guling guling
sebab "ekor" Tarzan kat depan...pendek pulak tu....

dtkcrow wrote:
Dalam banyak-banyak lembu, lembu apa yang orang suka cari?
Lembu hilang....

dtkcrow wrote:
dalam banyak-banyak kancil... bilakah kancil menjadi babi???
bila kat parking...nampak dari jauh cam parking kosong, sampai dekat ada sebijik kancil parking...maka, keluarla ayat maki, "babila kancil ni".

dtkcrow wrote:
mengapakah apabila direnung, ditelek, diamati dan di selidiki; anak babi yang berjalan mesti menunduk?
sebab dia malu....mak bapak dia babi....

yg lain2 tu, aku takde idea lagi......




1. Banyak2 kotak, kotak apa takleh nak diangkat?
2. Kenapa orang tebang balak?
3. Kenapa siput babi jalan slow gile?[/b][/color]
[color=blue]ni aku pulak yang nak tanya...





jenal memang pandai la. dulu belajar kat [b]Sekolah Menengah Kebangsaan Teka-Teki
kot?
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Sat Jun 06, 2009 11:35 am

1. Banyak2 kotak, kotak apa takleh nak diangkat?

kotak penalti...
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: FUYOOOO   Sat Jun 06, 2009 6:45 pm

Jenal Vulcan wrote:
dtkcrow wrote:
Babi dan beruk ada seorang kawan iaitu tarzan, apabila tarzan mandi kenapa babi dan beruk gelak?
guling guling guling guling guling guling guling guling guling guling guling guling
sebab "ekor" Tarzan kat depan...pendek pulak tu....

dtkcrow wrote:
Dalam banyak-banyak lembu, lembu apa yang orang suka cari?
Lembu hilang....

dtkcrow wrote:
dalam banyak-banyak kancil... bilakah kancil menjadi babi???
bila kat parking...nampak dari jauh cam parking kosong, sampai dekat ada sebijik kancil parking...maka, keluarla ayat maki, "babila kancil ni".

dtkcrow wrote:
mengapakah apabila direnung, ditelek, diamati dan di selidiki; anak babi yang berjalan mesti menunduk?
sebab dia malu....mak bapak dia babi....

yg lain2 tu, aku takde idea lagi......

ni aku pulak yang nak tanya...


1. Banyak2 kotak, kotak apa takleh nak diangkat?
2. Kenapa orang tebang balak?
3. Kenapa siput babi jalan slow gile?

FOYOOHHHH MEMANG SUSPEVT LA KAT U ALL... tak sangka pandei jawab... nanti jumpa aku blanja mentekedrah.
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Sat Jun 06, 2009 9:43 pm

rahmatchini wrote:
1. Banyak2 kotak, kotak apa takleh nak diangkat?

kotak penalti...

betul ke jawapan saya ni... kalau salah tolong tunjuk kan'''
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: betoi betoi betoi   Sun Jun 07, 2009 3:06 am

u memmang terrer.. rasanya betul dah tapi kena tunggu jawapan from the pemberi teka-teki tu
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Sun Jun 07, 2009 11:46 am

dtkcrow wrote:
u memmang terrer.. rasanya betul dah tapi kena tunggu jawapan from the pemberi teka-teki tu

mana jenal ni... suspen nak tahu jawapan. macam tengah tunggu result peksa PTK pulak.. he he.
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: PTK...   Sun Jun 07, 2009 1:47 pm

hehehhehe bro, org lain mana tau aper PTK tu..
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Sun Jun 07, 2009 1:55 pm

dtkcrow wrote:
hehehhehe bro, org lain mana tau aper PTK tu..

tak tau ke tak pe la.. bagi la apa2 maksud yang sewaktu denganya...pun tak pe.
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: yerlah tu bro   Sun Jun 07, 2009 4:19 pm

kang
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Sun Jun 07, 2009 8:04 pm

dtkcrow wrote:
kang


sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry.....sampai hati tembak diriku ini....
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Tue Jun 09, 2009 3:35 am

rahmatchini wrote:
dtkcrow wrote:
u memmang terrer.. rasanya betul dah tapi kena tunggu jawapan from the pemberi teka-teki tu

mana jenal ni... suspen nak tahu jawapan. macam tengah tunggu result peksa PTK pulak.. he he.
sori...aku gi Tioman 3 hari...takde internet...
jawapan anda mmg betul...hehe

errr...jawapan pada soalan lain tak nak try ke? hehe
soalan yg dtkcrow tanya pon ada lagi yg tak berjawap nih... scratch

_________________
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Tue Jun 09, 2009 9:22 pm

Jenal Vulcan wrote:
rahmatchini wrote:
dtkcrow wrote:
u memmang terrer.. rasanya betul dah tapi kena tunggu jawapan from the pemberi teka-teki tu

mana jenal ni... suspen nak tahu jawapan. macam tengah tunggu result peksa PTK pulak.. he he.
sori...aku gi Tioman 3 hari...takde internet...
jawapan anda mmg betul...hehe

errr...jawapan pada soalan lain tak nak try ke? hehe
soalan yg dtkcrow tanya pon ada lagi yg tak berjawap nih... scratch

wah best la abg jenal kita makan angin..............
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Tue Jun 09, 2009 10:48 pm

FADZLI wrote:
wah best la abg jenal kita makan angin..............
best mmg best, tapi yg tak bestnya melepas aku program 6 Jun hari tuh...
dahla masa aku nak gi Tioman tu aku lalu depan Yayasan Pahang...nampak la korang dok menjalankan tugas dengan motor masing²....sayu ooo tak dapat join....isk...isk...

_________________
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Tue Jun 09, 2009 11:10 pm

Jenal Vulcan wrote:
FADZLI wrote:
wah best la abg jenal kita makan angin..............
best mmg best, tapi yg tak bestnya melepas aku program 6 Jun hari tuh...
dahla masa aku nak gi Tioman tu aku lalu depan Yayasan Pahang...nampak la korang dok menjalankan tugas dengan motor masing²....sayu ooo tak dapat join....isk...isk...

tu kira semangat pahang riders dah mula meresap ke jiwa...... chopper chopper chopper
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: now for u-jawab jgn tak jawab   Today at 4:36 am

Back to top Go down
 
now for u-jawab jgn tak jawab
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: KOPITIAM@BORAK KOSONG-
Jump to: