PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 ROKOK....dan maksudnya

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: ROKOK....dan maksudnya   Tue Jun 09, 2009 12:57 pm

Very Happy Rokok... banyak brand yang ada kat Malaysia ni kan..setiap brand ada maksudnya tersendiri

Contohnya DUNHILL=
D=dunia
U=umpama
N=neraka
H=hidup
I= ibarat
L=layang
L=layang

Kalau korang ada maksud untuk brand lain bolehlah story kat sini...

Orang kata perokok dekat nak mati rasa panas shoot Very Happy betul ke??? Ni teka-teki....


Last edited by rahmatchini on Wed Jun 10, 2009 1:20 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Tue Jun 09, 2009 4:11 pm

rahmatchini wrote:
Orang kata perokok dekat nak mati rasa panas shoot Very Happy betul ke???
ntahla bro...tak pernah mati lagi...
try tanya kat perokok2 yg dah mati...haha

_________________
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Tue Jun 09, 2009 4:55 pm

mmg arrr perokok2 tu kl time nk mati mmg rs panas pun... shoot kl nk rs panas ke idak skinny bole tulun bakarkan part2 mane yg patut...kasi panggang smpai itammmmm... guling guling bro jenal tu isap rokok ker? kl betol la bro jenal tu isap rokok, patutnyer dh lama bro jenal tu kurus.... Laughing Laughing
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: dangerous   Tue Jun 09, 2009 5:17 pm

dangerous topic bro
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Tue Jun 09, 2009 6:39 pm

[quote="rahmatchini"]Very Happy Rokok... banyak brand yang ada kat Malaysia ni kan..setiap brand ada maksudnya tersendiri

Contohnya DUNHILL=
D=dunia
U=umpama
N=neraka
H=hidup
I= ibarat
L=layang
L=layang

Kalau korang ada maksud untuk brand lain bolehlah story kat sini...

orang kata perokok dekat nak mati rasa panas shoot Very Happy betul ke???ni teka-teki

memang rasa panas kat jari perokok sebab bila api rokok dah nak mati makin dekat ngan jari kan...he.. fahamm kan...jangan marah.. gurau je ni..


Last edited by rahmatchini on Tue Jun 09, 2009 8:48 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Tue Jun 09, 2009 6:55 pm

Maksud rokok PALL MALL
P=punggung
A=adik
L=lemah
L=lembut

M=membuat
A=abang
L=longgar
L=lutut
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Tue Jun 09, 2009 8:21 pm

Jenal Vulcan wrote:
rahmatchini wrote:
Orang kata perokok dekat nak mati rasa panas shoot Very Happy betul ke???
ntahla bro...tak pernah mati lagi...
try tanya kat perokok2 yg dah mati...haha

jangan risau........ setakat ni blom ada yang mati kerana hisap rokok........... biasanya mati sebab sakit jantung, paru-paru, eksiden, terkujut dll.
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Tue Jun 09, 2009 8:27 pm

maksud WINSTON

W= wa
I= ingat
N= nak
S= stim
T= tapi
O= orang
N= nampak
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Tue Jun 09, 2009 10:52 pm

FADZLI wrote:
jangan risau........ setakat ni blom ada yang mati kerana hisap rokok........... biasanya mati sebab sakit jantung, paru-paru, eksiden, terkujut dll.
mati sebab isap rokok takde lagi kot........
tapi kat kg aku ada yg parah sebab isap rokok....
sebabnya, dia isap rokok yg dia curi kat kedai...
esoknya, dia kena belasah ngan tuan kedai tu sampai parah....hehe

_________________
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Tue Jun 09, 2009 11:17 pm

Jenal Vulcan wrote:
FADZLI wrote:
jangan risau........ setakat ni blom ada yang mati kerana hisap rokok........... biasanya mati sebab sakit jantung, paru-paru, eksiden, terkujut dll.
mati sebab isap rokok takde lagi kot........
tapi kat kg aku ada yg parah sebab isap rokok....
sebabnya, dia isap rokok yg dia curi kat kedai...
esoknya, dia kena belasah ngan tuan kedai tu sampai parah....hehe

ish...ish.... kejam sungguh....... tak baik mencuri.... elok tambah sikit lagi biar.... koma...
Back to top Go down
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Tue Jun 09, 2009 11:29 pm

Alah apa plak nih citer pasal ronkak pasal mati plak nih....gua boleh isap rokok dari kuantan sampai
kelantam tak mati2 pun ronkak tuh....letak kat mulut jer lah tak cucuh!!!!!!
Ni gua ada satu brand rokok nih nama dia SAT BARI LONG....maksud dia sendiri isap sendiri gulung...
rokok daun lah tuh....nak lagi kaw letak taik ayam sikit huhuhuhu kalau takat daun ganja tuh boleh
lawan ooooooo .....apa pun jangan lah isap ronkak...isap segerete tak per. Majulah sukan utk negara.
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Wed Jun 10, 2009 11:22 am

maksud MARLBORO pulak yea...


M=manusia
A=akan
R=ramai
L=lagi
B=bila
O=orang
R=rogol
O=orang
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Wed Jun 10, 2009 12:54 pm

rahmatchini wrote:
Maksud rokok PALL MALL
P=punggung
A=adik
L=lemah
L=lembut

M=membuat
A=abang
L=longgar
L=lutut

HAIYAAAAA BRO....SOPAN SGGUH MAKSUDNYER...TP YG TERSIRAT TU LG LA SOPANNYER...X NK WAT EXPLANATION KER?? Embarassed Embarassed
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Wed Jun 10, 2009 12:55 pm

rahmatchini wrote:
maksud WINSTON

W= wa
I= ingat
N= nak
S= stim
T= tapi
O= orang
N= nampak

MMG ARR ORG NMPK, SB NK STIM SORANG2, CUBA AJAK RMAI2....
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Wed Jun 10, 2009 1:03 pm

fendi vstar wrote:
Alah apa plak nih citer pasal ronkak pasal mati plak nih....gua boleh isap rokok dari kuantan sampai
kelantam tak mati2 pun ronkak tuh....letak kat mulut jer lah tak cucuh!!!!!!
Ni gua ada satu brand rokok nih nama dia SAT BARI LONG....maksud dia sendiri isap sendiri gulung...
rokok daun lah tuh....nak lagi kaw letak taik ayam sikit huhuhuhu kalau takat daun ganja tuh boleh
lawan ooooooo .....apa pun jangan lah isap ronkak...isap segerete tak per. Majulah sukan utk negara.

APER BRAND BIKERS ISAP RONKAK DAUN NIII...BRO FENDI SURE PRNH ISAP RONKAK GULUNG LTK TAIK AYAM EK, KL TDK MASAK KAN KAMU MEMWAR WAR KAN KPD KWN2 KAMU SEKALIAN.... scratch scratch
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Wed Jun 10, 2009 1:19 pm

maksud rokok Benson & Hedges pulak apa ye Sape tau cepat2 bagi jawapann.....
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: hmmmmmm   Wed Jun 10, 2009 1:57 pm

cikgu mat, i dont want to friend u anymore
angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Wed Jun 10, 2009 8:51 pm

dtkcrow wrote:
cikgu mat, i dont want to friend u anymore
angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2

he he.. sobor jangan marahh nanti kena jualll... sorry
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Wed Jun 10, 2009 9:40 pm

rahmatchini wrote:
maksud rokok Benson & Hedges pulak apa ye Sape tau cepat2 bagi jawapann.....

oleh kerna dah berenti............. maksudnya pun dah lupa.......ish..ish..
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: tak marah aihhh   Wed Jun 10, 2009 9:57 pm

bukan marah la bro geram jerrrrr.
cikgu mat ni laju tu posting.... dah lah cuti sekolah leh concentrate on forum jer la.... geram geram...
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
kueh
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 32
Join date : 2009-06-02

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Wed Jun 10, 2009 11:42 pm

ini dua org sudah kemaruk mau dpt lesen beso aiyaa...

Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Wed Jun 10, 2009 11:45 pm

kueh wrote:
ini dua org sudah kemaruk mau dpt lesen beso aiyaa...


he he dah dapat lesenn... bila sekolah dh buka nanti slow la.. tak dan nak berforum sangat...
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Wed Jun 10, 2009 11:56 pm

rahmatchini wrote:
kueh wrote:
ini dua org sudah kemaruk mau dpt lesen beso aiyaa...


he he dah dapat lesenn... bila sekolah dh buka nanti slow la.. tak dan nak berforum sangat...

tgk kat gambar cikgu mat tadi dgn scrambler........... wah memang riders sejati...... semua belasah.....
Back to top Go down
kueh
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 32
Join date : 2009-06-02

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Thu Jun 11, 2009 12:21 am

gambo ngan trekta je blum ade lagi ni
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Thu Jun 11, 2009 12:22 am

FADZLI wrote:
rahmatchini wrote:
kueh wrote:
ini dua org sudah kemaruk mau dpt lesen beso aiyaa...


he he dah dapat lesenn... bila sekolah dh buka nanti slow la.. tak dan nak berforum sangat...

tgk kat gambar cikgu mat tadi dgn scrambler........... wah memang riders sejati...... semua belasah.....

gambar lama tuh... masa main motocross ngan member2.. sekarang dah tak moto tu dh jual pun..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ROKOK....dan maksudnya   Today at 12:04 pm

Back to top Go down
 
ROKOK....dan maksudnya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: KOPITIAM@BORAK KOSONG-
Jump to: