PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
zoomwinger
B FULL
B FULL


motor : Honda Goldwing 1500
email : zoomwinger@gmail.com
Posts : 239
Join date : 2009-04-01
Age : 36

PostSubject: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Tue Jun 09, 2009 1:21 pm

PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009


TARIKH:13/6/2009 (SABTU)
TEMPAT:PERKARANGAN STADIUM DARUL MAKMUR
JAM :8AM-3PM
ANJURAN:KEMENTERIAN BELIA&SUKAN/PAHANG RIDERS/TRIPLE K


ACARA AUTOSHOW
KATEGORI SUPERBIKE/TOURING
-STANDARD MODIFIED
-CUSTOMS

CHOPPERS/EASYRIDERS
-STANDARD MODIFIED
-CUSTOMS

CLASSIC
-STANDARD MODIFIED
-CUSTOMS

VESPA
-STANDARD MODIFIED
-CUSTOMS

SCOOTERS
-STANDARD MODIFIED
-CUSTOMS

KAPCHAI
-STANDARD MODIFIED
-CUSTOMS

DAN TERDAPAT JUGA ACARA KERETA ANJURAN BERSAMA TRIPLE K
Back to top Go down
http://zoomrider.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Tue Jun 09, 2009 1:32 pm

best ni.. insyallah blh joint... chopper
Back to top Go down
dirty harry
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 26
Join date : 2009-05-08
Age : 45
Location : malacca historical city

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Thu Jun 11, 2009 12:08 pm

wa mmg2 sangat nk join...tp apa bleh wat...tugas tk dpt dielak ar..........
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: siappppp   Thu Jun 11, 2009 12:21 pm

everything is a.o.k. status : standing by
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
baby_manje
B2
B2


Posts : 120
Join date : 2009-05-12
Age : 37
Location : kuantan

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Sat Jun 13, 2009 8:25 pm

baby baru balek dari prOgram nih....mmg hangat,bergegar n terangkat lah prOgram nih............ bila lagi PAHANG RIDERS nak anjurkan lagi prOgram nih..???? mudahan bley dapat wat yang lagi besar....... tahniah pada yang menang. .. yang kalah sad bley cube lagi tahun depan INSYAALLAH.... janji kite HAPPY...
Back to top Go down
kueh
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 32
Join date : 2009-06-02

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Sat Jun 13, 2009 8:33 pm

kasi upload gambir
kamera gua kong lak tadi
adoi
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Sat Jun 13, 2009 10:50 pm

SMS dari Nasrul a.k.a Nurul
Quote :
Kan dah kata.. Dgn adanya air sakti program misti jadinya.. Tahniah. Dpt info dry kawan..Dia org tabik..

Brothers & Sisters semua...
terbukti!! ada orang (at least kawan Nasrul ni) yg tabik ngan program tadi...
Tahniah semua!!!

_________________
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: congrats, thanks and sorry   Sat Jun 13, 2009 11:45 pm

congrats - to a job well done. pahang riders are awesome dude

thanks - for giving me the opportunity to join this outstanding group and for trusting me (who others dispose) with the
responsibilities to handle tasks as important as this.

sorry - if my performance is not 100% and not up to the standard..

i foresee the club expansion to greatness and glamorous in the near future.

to all otais- atoq, abg wan, zoom and all brothers and sisters - i love u all.
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Sat Jun 13, 2009 11:53 pm

dtkcrow wrote:
congrats - to a job well done. pahang riders are awesome dude

thanks - for giving me the opportunity to join this outstanding group and for trusting me (who others dispose) with the
responsibilities to handle tasks as important as this.

sorry - if my performance is not 100% and not up to the standard..

i foresee the club expansion to greatness and glamorous in the near future.

to all otais- atoq, abg wan, zoom and all brothers and sisters - i love u all.
bro...secara ikhlas aku cakap, rugi la diorang dispose ko...hehe

_________________
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Sun Jun 14, 2009 12:18 am

im lucky to have u all as brothers and sisters.
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Sun Jun 14, 2009 12:20 pm

Tahniah pada semua geng Pahang riders atas KECEMERLANGAN penganjuran program semalam...walaupun aku dr jauh alhamdulillah sempat jugak jumpa ngan you all semua.. yaser, fazly,jenal,jang, nicegulz dll. nice to meet you..all
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Sun Jun 14, 2009 12:31 pm

rahmatchini wrote:
Tahniah pada semua geng Pahang riders atas KECEMERLANGAN penganjuran program semalam...walaupun aku dr jauh alhamdulillah sempat jugak jumpa ngan you all semua.. yaser, fazly,jenal,jang, nicegulz dll. nice to meet you..all

nice to meet u too bro...tk sangka gbr u lg macho dr u in person smoke smoke smoke
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Sun Jun 14, 2009 1:37 pm

wa pun sama terharu dpt same2 menjayakan event semalam, pastu bleh kenal2 ngan geng2 lain, mcm cikgu rahmat chinni, tpi lain kali datang naik moto x mau naik kete.. dan tahniah kpd pahang riders.. "ape yang penting.. KERJASAMA.."
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Sun Jun 14, 2009 1:51 pm

o_jangshadow11 wrote:
wa pun sama terharu dpt same2 menjayakan event semalam, pastu bleh kenal2 ngan geng2 lain, mcm cikgu rahmat chinni, tpi lain kali datang naik moto x mau naik kete.. dan tahniah kpd pahang riders.. "ape yang penting.. KERJASAMA.."

insyallah.. lain kali bw mtr... dont worry...
Back to top Go down
Uncle K
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 15
Join date : 2009-05-28
Location : Temerloh

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Sun Jun 14, 2009 3:44 pm

Tahniah kpd Pahang Riders kerana dapat menganjurkan program ini dengan begitu baik sekali dan terima kasih juga kerana sudi menjemput geng Temerloh. Tahniah sekali lagi. chopper
Back to top Go down
http://headwind.ipbfree.com/index.php?act=idx
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: geng temerloh   Sun Jun 14, 2009 6:11 pm

thank u for your support
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
baby_manje
B2
B2


Posts : 120
Join date : 2009-05-12
Age : 37
Location : kuantan

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Sun Jun 14, 2009 7:16 pm

thank u for your support.... INSYAALLAH.... ada rezeki... umur panjang... PAHANG RIDERS chopper askar akan terus berjuang untuk menaikkan nama PAHANG RIDERS di mata DUNIA sekiranya terus mendapat sokongan daripada bikers2 negeri lain. ..... HIDUP PAHANG RIDERS!!!! guitar
Back to top Go down
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Sun Jun 14, 2009 11:41 pm

rahmatchini wrote:
Tahniah pada semua geng Pahang riders atas KECEMERLANGAN penganjuran program semalam...walaupun aku dr jauh alhamdulillah sempat jugak jumpa ngan you all semua.. yaser, fazly,jenal,jang, nicegulz dll. nice to meet you..all

TQ for your support bro...............
Back to top Go down
fadz
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


Posts : 18
Join date : 2009-05-15

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Mon Jun 15, 2009 10:55 am

akhirnya kite berjaya jgk melaksanakannya walaupn dlm serba kekurangan...
apa yang penting KERJASAMA dr setiap ahli...

di sini, sy mohon maaf sekiranya terdapat kekurangan dari saya...

tahniah untuk brothers n sisters.. u all mmg best...
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: THANKS   Mon Jun 15, 2009 12:19 pm

fadz wrote:
akhirnya kite berjaya jgk melaksanakannya walaupn dlm serba kekurangan...
apa yang penting KERJASAMA dr setiap ahli...

di sini, sy mohon maaf sekiranya terdapat kekurangan dari saya...

tahniah untuk brothers n sisters.. u all mmg best...

thanks a whole lot to your hubby and u and your bike..... EXCELLENT u guys ROCKS... wish i can do that
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
fendi vstar
B2
B2


motor : yamaha vstar 1100
email : fendi_mohd@hotmail.com
Posts : 162
Join date : 2009-04-12
Age : 43
Location : kuantam asal kelantam

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Mon Jun 15, 2009 12:29 pm

Saya di sini nak ucapkan tahniah gak kepada enginer2 tukang2 paip tukang2 tayar dan tukang2 besi warga
jepun yang telah berjaya mereka cipta jentera vstar 1100 hingga mengalahkan semua peserta2 lain dengan
kiraan mata 20 berbalas 8.....dengan ini melayakan vstar mendapat hadiah pertama melancong ke
Las Vegas dan Honduras....sapa2 nak g boleh lah ada lagi tiket spare nih...terima kasih sekali lagi japanese neeee...
Majulah sukan utk negara.
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Mon Jun 15, 2009 12:53 pm

fendi vstar wrote:
Saya di sini nak ucapkan tahniah gak kepada enginer2 tukang2 paip tukang2 tayar dan tukang2 besi warga
jepun yang telah berjaya mereka cipta jentera vstar 1100 hingga mengalahkan semua peserta2 lain dengan
kiraan mata 20 berbalas 8.....dengan ini melayakan vstar mendapat hadiah pertama melancong ke
Las Vegas dan Honduras....sapa2 nak g boleh lah ada lagi tiket spare nih...terima kasih sekali lagi japanese neeee...
Majulah sukan utk negara.

aik banyak ni jer ker trima kasih nyer.... tak tinggal org lain ker bro?
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
FADZLI
B2
B2


Posts : 148
Join date : 2009-04-01

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Mon Jun 15, 2009 9:02 pm

dtkcrow wrote:
fendi vstar wrote:
Saya di sini nak ucapkan tahniah gak kepada enginer2 tukang2 paip tukang2 tayar dan tukang2 besi warga
jepun yang telah berjaya mereka cipta jentera vstar 1100 hingga mengalahkan semua peserta2 lain dengan
kiraan mata 20 berbalas 8.....dengan ini melayakan vstar mendapat hadiah pertama melancong ke
Las Vegas dan Honduras....sapa2 nak g boleh lah ada lagi tiket spare nih...terima kasih sekali lagi japanese neeee...
Majulah sukan utk negara.

aik banyak ni jer ker trima kasih nyer.... tak tinggal org lain ker bro?

agak agak nak pakai bekas aper nak terima...... kasih bro fendi ni........... maklum lah kasih dia sedang membuak-buak nak keluar kepada sesapa yang sudi nak ikut.........hahahaha...
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Mon Jun 15, 2009 9:28 pm

FADZLI wrote:
dtkcrow wrote:
fendi vstar wrote:
Saya di sini nak ucapkan tahniah gak kepada enginer2 tukang2 paip tukang2 tayar dan tukang2 besi warga
jepun yang telah berjaya mereka cipta jentera vstar 1100 hingga mengalahkan semua peserta2 lain dengan
kiraan mata 20 berbalas 8.....dengan ini melayakan vstar mendapat hadiah pertama melancong ke
Las Vegas dan Honduras....sapa2 nak g boleh lah ada lagi tiket spare nih...terima kasih sekali lagi japanese neeee...
Majulah sukan utk negara.

aik banyak ni jer ker trima kasih nyer.... tak tinggal org lain ker bro?

agak agak nak pakai bekas aper nak terima...... kasih bro fendi ni........... maklum lah kasih dia sedang membuak-buak nak keluar kepada sesapa yang sudi nak ikut.........hahahaha...

apa kata pakai bekas yang kita cabut lucky draw ari tu
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Mon Jun 15, 2009 11:06 pm

dtkcrow wrote:
FADZLI wrote:
dtkcrow wrote:
fendi vstar wrote:
Saya di sini nak ucapkan tahniah gak kepada enginer2 tukang2 paip tukang2 tayar dan tukang2 besi warga
jepun yang telah berjaya mereka cipta jentera vstar 1100 hingga mengalahkan semua peserta2 lain dengan
kiraan mata 20 berbalas 8.....dengan ini melayakan vstar mendapat hadiah pertama melancong ke
Las Vegas dan Honduras....sapa2 nak g boleh lah ada lagi tiket spare nih...terima kasih sekali lagi japanese neeee...
Majulah sukan utk negara.

aik banyak ni jer ker trima kasih nyer.... tak tinggal org lain ker bro?

agak agak nak pakai bekas aper nak terima...... kasih bro fendi ni........... maklum lah kasih dia sedang membuak-buak nak keluar kepada sesapa yang sudi nak ikut.........hahahaha...

apa kata pakai bekas yang kita cabut lucky draw ari tu

rasa2 nya bekas tuh x cukup besar.... kena pakai yang sebelah tempat pameran ari tuh........ Stadium laaa...he he...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009   Today at 10:26 am

Back to top Go down
 
PROGRAM KARNIVAL SUKAN BERMOTOR NEGERI PAHANG 2009
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» advent calendar 2009
» 14th International Cup of Nice. Nov. 4-8, 2009, Nice/FRA
» 2009 Blade Trigger''s
» The 2009 NHL Combine is underway
» Ice Challenge 28.10. - 01.11.2009

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: AKTIVITI AKAN DATANG-
Jump to: