PAHANG RIDERS

UNITED ON ONE STAND
 
HomeCalendarFAQPAHANGRIDERS.COMRegisterLog in

Share | 
 

 10 CiRi-CiRi KiTe DaH TuE…

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: 10 CiRi-CiRi KiTe DaH TuE…   Wed Jun 10, 2009 4:32 pm

ade ke yg mcm ni....kuikuikui...

1. DULU, kalau nak membaca...dari jauh pun boleh baca.
SEKARANG dekat2 tak nampak....kena jauh-jauh sikit.

2. DULU kalau nak kencing, dari jauh...suuurrrrr!!!! masuk.....!!!
SEKARANG, kalau nak kencing, kena dekat-dekat, pelan-pelan lepas...baru masuk...

3. DULU, masa tidur menghadap muka...rapat-rapat,
SEKARANG berlaga punggung saja... itu pun dah kira rapat sangat dah tu....

4. DULU, mana-mana pergi mesti bawa minyak wangi (dalam kereta ke, handbag ke...), SEKARANG, bawa juga... tapi minyak angin la...

5. DULU, pakai baju mesti sama...sama color, sama design, sama brand....sedondon...
SEKARANG, "Asal kau ada baju nak pakai udah la...!"

6. DULU, kalau nak kemana-mana, sanggup tunggu bini sampai se jam iron tudung...pakai tudung....
SEKARANG, "Alah...you pakai yg "wrinkle free" tu je la....!" (dlm hati....macam la ada orang nak nengok dia...hiyyyy!!!
Malam tadi tak mau nak gosok... lembab!!)

7. DULU, sanggup jalan berbatu2 teman bini shopping,
SEKARANG...tunggu dlm kereta je. Kejap-kejap SMS..."Lama lagi ke?" "Apa aje yg you cari ni...?"

8. DULU, hebat....!!! sebulan sampai 12 kali...,
SEKARANG, kalau dapat 12bulan sekali pun kira hebat juga... guling guling

9. DULU, menunggu pun dah keras....
SEKARANG, menunggu nak keras... sorry sorry

10. DULU, isteri nak tidur pakai shorts pun tak boleh, suruh buka..jgn pakai apa-apa.
SEKARANG, isteri nak tidur pakai kemban pun kena suruh buka juga... "Pakai baju yang senonoh sikit tak boleh ke...?"
Back to top Go down
Jenal Vulcan
B FULL
B FULL


motor : Kawasaki Vulcan 5000
email : jenal79@yahoo.com
Posts : 291
Join date : 2009-04-01
Age : 28
Location : On my bike

PostSubject: Re: 10 CiRi-CiRi KiTe DaH TuE…   Wed Jun 10, 2009 5:49 pm

hmmm...........nampaknya muda lagi la aku...hehe
lagipon last aku ingat, umur aku 21 tahun...pastu maintain 21 sampai sekarang...

_________________
Back to top Go down
o_jangshadow11
BuDak HinGusan
BuDak HinGusan


motor : kawasaki
email : nicegurlz2303@yahoo.com
Posts : 42
Join date : 2009-04-08
Age : 41
Location : Melaka

PostSubject: Re: 10 CiRi-CiRi KiTe DaH TuE…   Fri Jun 12, 2009 11:55 am

bro samelah ngan gua jgk, rasa2 blum ade lagi tanda2 yg gitu2..
heheheeeehe...
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: 10 CiRi-CiRi KiTe DaH TuE…   Fri Jun 12, 2009 12:03 pm

o_jangshadow11 wrote:
bro samelah ngan gua jgk, rasa2 blum ade lagi tanda2 yg gitu2..
heheheeeehe...

ye la... sama la kita....ha ha hah...
Back to top Go down
dtkcrow
B FULL
B FULL


motor : YAMAHA MAJESTY / HONDA ST1100
email : dtkcrow@hotmail.com
Posts : 1101
Join date : 2009-05-25
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: hmmmm   Fri Jun 12, 2009 12:09 pm

never been there never done that
Back to top Go down
http://asyriffa.blogspot.com
eida
LESEN L
LESEN L


Posts : 92
Join date : 2009-04-08
Age : 35
Location : kuantan

PostSubject: Re: 10 CiRi-CiRi KiTe DaH TuE…   Fri Jun 12, 2009 3:08 pm

woitttt , itu macam kaa ???? scratch scratch oooo kene tanya bro2 kat sini lah , eida x masuk campur sorry
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: 10 CiRi-CiRi KiTe DaH TuE…   Fri Jun 12, 2009 3:47 pm

eida wrote:
woitttt , itu macam kaa ???? scratch scratch oooo kene tanya bro2 kat sini lah , eida x masuk campur sorry

rasa2 betul macam tu...la kot...gamaknya... hooray
Back to top Go down
Skinny Queen
B FULL
B FULL


email : skinny_queen@hotmail.com
Posts : 280
Join date : 2009-04-24
Location : PJ

PostSubject: Re: 10 CiRi-CiRi KiTe DaH TuE…   Fri Jun 12, 2009 5:24 pm

heheheheeeeeeeeeee.....sumer bikers nk cover line ke tu...nti tggu arr dh tue btol2, sure ingat kt citer skinny ni.... guling guling guling
Back to top Go down
rahmatchini
B FULL
B FULL


Posts : 441
Join date : 2009-05-29
Age : 43
Location : Chini Timur

PostSubject: Re: 10 CiRi-CiRi KiTe DaH TuE…   Fri Jun 12, 2009 7:00 pm

Skinny Queen wrote:
heheheheeeeeeeeeee.....sumer bikers nk cover line ke tu...nti tggu arr dh tue btol2, sure ingat kt citer skinny ni.... guling guling guling

bila dh tue btol2.. insyallah ingat kat tasbih la pulak... naik vespa gi masjid.....
Back to top Go down
nicegurlz
LESEN L
LESEN L


Posts : 81
Join date : 2009-05-18
Age : 36
Location : Quantown

PostSubject: Re: 10 CiRi-CiRi KiTe DaH TuE…   Sat Jun 13, 2009 10:27 pm

rahmatchini wrote:
o_jangshadow11 wrote:
bro samelah ngan gua jgk, rasa2 blum ade lagi tanda2 yg gitu2..
heheheeeehe...

ye la... sama la kita....ha ha hah...


seme perasaan lebih...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 10 CiRi-CiRi KiTe DaH TuE…   Today at 12:02 pm

Back to top Go down
 
10 CiRi-CiRi KiTe DaH TuE…
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Len10 S Kite Loop
» North Rebel 10m 2008 Kite only
» 2 used Ogio Stand bags + swing kite to GIVE AWAY
» Kite surfing in Egypt
» For Sale North Race Kite board 2009

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PAHANG RIDERS :: KOPITIAM@BORAK KOSONG-
Jump to: